Når gutta kjøper undertøy

Mange damer har dårlig erfaring når det gjelder menn og undertøy. Jeg har fått undertøy av en mann en gang, og det endte med total katastrofe.

Publisert Oppdatert
Gutta setter som oftest pris på at vi har på oss lekkert undertøy. Allikevel er det få menn som kjøper undertøy til sine kjære. Hvorfor, mon tro? Kanskje er det usikkerheten som setter de litt ut av spill. Hva bruker hun i størrelse, er det greit å gå på H&M, hvilke farger liker hun? Mye å sette seg inn i for en stakkars mann..

Jeg har som nevnt fått undertøy av en mann en gang. Han hadde såvisst ikke satt seg inn i noe som helst i grunn. Jeg har alltid likt enkelt undertøy, sort eller hvitt, uten for mye blonder og dikkedarer. Det viktigste er i grunn at det er elegant, at det sitter godt, og at det ser pent ut under klærne. Når jeg da nevnte at jeg ønsket meg undertøy til bursdagen min, så regnet jeg egentlig med at han hadde tatt en titt i undertøyskuffen, noe han absolutt ikke gjorde. Jeg pakket nemlig opp en rød lakk g-streng med fransk åpning og spenner på sidene. Det verste var at dustemannen forventet at jeg umiddelbart skulle vrenge av meg det jeg hadde på meg, for å prøve den foran han!!

Men la oss gi de en sjanse da, selv om jeg har dårlige erfaringer. Det finnes faktisk mange menn som er flinke til å kjøpe undertøy. Felles for mange av de er at de handler dyrt, de går ikke på billigkjedene, men i dyre undertøysbutikker der vi damer sjelden tar oss råd til å handle noe.. Desto dummere er det jo om han handler noe som absolutt ikke faller i smak, eller kanskje har heeelt feil størrelse. Hvordan får man frem ønskene uten å hinte så mye at han ikke syns det er moro å "overraske" deg?

Det enkleste er jo og si at man ønsker seg undertøy til neste "merkedag". Alternativt kan man gjemme unna alt det lekre undertøyet og heller bare gå i utgåtte sloggies, og når han påpeker det så kan man subtilt få frem at man rett og slett ikke har råd til nytt undertøy på en god stund, så sloggiene får holde noen måneder. Det burde få enhver mann til å i alle fall tilby å betale for et par undertøysett.. Så kan det lønne seg å innimellom (helt generelt selvsagt, hehe) nevne hvilke farger man liker og ikke liker, og kanskje understreke at undertøyet som selges i billigkjedene faktisk fungerer helt fint, om man da får de på seg, størrelsesregisteret er jo dessverre litt begrenset. Og uansett om du ikke liker å hinte, sørg for at han vet om du ønsker deg undertøy kjøpt på en sexbutikk, det glemte nemlig jeg å nevne!

Jeg tror min samboer brukte sloggietaktikken uten å egentlig mene det, da vi ble sammen. Alle boxershortsene hans hadde utgått strikk, var hullete eller hadde varige bremsespor. Jeg tok hintet (som vi håper at mennene også vil gjøre..), og handlet inn noen jeg syns både var fine og som så ut til å passe størrelsesmessig. Det var først da mannen tok på seg en av de, og kom ut kun iført denne boxershortsen som sannsynligvis hadde passet til en gutt på 10-12 år at jeg skjønte at jeg skulle ha sjekket størrelsen på forhånd. For er det noe en mann ikke syns er spesielt festlig, så er det å få boxershortser i gave, som attpåtil er fire nummer for små..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning