Moten for det nye året

Vi har rundet årsskiftet, og vi skriver 2006. De første antydningene til hva som blir årets store trender er for lengst avslørt, her får du en oppsummering.

Publisert Oppdatert
Midjen blir synligere enn på lenge, bukser med høyt liv er det en stund siden vi har sett, men de kommer for fullt utover våren. Også jeans kommer med høyere liv, og skjørt med høyt liv får mye hylleplass i butikkene. Belter som festes i livet har vi sett mye av i det siste, og trenden bare fortsetter.

Moten i 2006 blir litt enklere enn i 2005. Det er ikke så mye blingbling, glitter og stas. Vi beveger oss heller mot en mer minimalistisk vår, men ikke kjedelig sort/hvitt minimalistisk.
Silouetten skal være enklere, uten for mye fiksfakserier.

Det er mye inspirasjon fra 1930-1940årene, filmen The Aviator kan gi deg et godt innblikk i hva som er hot akkurat nå. Naomi Watts i King Kong viser også en stil som du ikke kan gå feil med dette året. Elegant og feminint!

Av materialer er det mye blonder, sateng, silke, men samtidig tyngre materialer som skinn. Det er broderiere, snirkler og snurkler, men også rocka. Det aller hotteste akkurat nå er mikse disse to motstridende stilene, tør å være feminin men samtidig maskulin og edgy på samme tid!

Fargemessig går vi ikke akkurat inn i den mest spenstige tiden. Sort og hvitt i kombinasjon er superhot, av andre farger er det mye lyse puddernyanser, samtidig som de metalliske nyansene fortsatt er trendy.

Av essensielle plagg dette året kan vi nevne i fleng:

Kjørehansker. Hansker generelt er superviktig i år, og kan sette prikken over i'en til ethvert antrekk.

Blyantskjørtet. Åletrange skjørt til nedenfor kneet, gjerne med høyt liv slik at du fremhever hoftene og rumpa skikkelig.

Platåsko. Jepp, platåskoene er tilbake. Pass på anklene!

Shorts. Shorts blir hot, til både jobb og fritid. Prøv med støvletter til!

Sløyfer! Årets enkleste tilbehør. Knyt en sløyfe rundt livet, rundt halsen, rundt håndleddet eller på vesken.

Belter. Som nevnt er midjen viktig nå, og hvis du ikke føler deg helt komfortabel med å ha et sløyfebånd rundt livet kan et belte gjøre samme nytten. Det viktige er at du fremhever timeglassfiguren.

Hvite plagg. Hvitt, men ikke snøhvitt. Mykere hvitfarge på klærne, sko og vesker.

Bluser. Feminine bluser i florlette materialer, gjerne i kombinasjon med en røff bukse.

Store solbriller.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning