Motefavoritt inntar London

I dag åpner Bik Bok, som første norske motekjede, butikk i London. Butikken har sentral beliggenhet i det hippe shoppingstrøket Covent Garden.

Publisert Oppdatert
I mer enn 30 år har Bik Bok preget motebildet blant unge jenter.

Bik Bok har det siste tiåret hatt eventyrlig suksess med sitt unge og trendy konsept. I tillegg til hele 60 butikker i Norge er kjeden vel etablert i Sverige, Danmark og Latvia. I dag åpner dørene i London. Kule butikklokaler med 250 kvadratmeter i velkjent Bik Bok stil skal sammen med entusiastiske ansatte bygge det norske motemerket.
Bik Bok følger nøye med på trender og endringer i motebildet og har derfor kontinuerlig oppdaterte kolleksjoner. Ferske nyheter presenteres hver uke. Bik Boks egne designere henter inspirasjon fra viktige motearenaer som New York og Tokyo, men vel så viktig er impulser fra nordiske forbrukere.
Utvalget i butikken vil i hovedsak være Bik Boks egen kolleksjon, men også jeans fra det italienske motehuset Fornarina vil finnes i hyllene. Sporty bomull i klare farger, romantisk og feminin strikk, samt Bik Boks populære jeanskolleksjon er noen av godbitene unge moteløver i London kan glede seg over denne høsten.
Covent Garden er ett av Londons mest kjente handleområder med særlig appell til det yngre publikum. Bydelen tilbyr dessuten mer enn 1000 spisesteder, et bredt kulturtilbud og alt som rører seg innen de nyeste motetrendene.

- Åpningen i London er en milepæl i Bik Boks historie, sier Marianne Bjarstad, Managing Director i Bik Bok. Nå får vi testet ut konseptet vårt i et kresent og internasjonalt marked. Lykkes vi her vil Bik Bok bli anerkjent som et internasjonalt motemerke, sier Bjarstad.
Bik Boks forretning i Covent Garden finner du i St. James`s Street 2-3 og har åpent 7 dager i uken.

Om Bik Bok
Bik Bok er en del av Varnergruppen som i tillegg består av kjedene Dressmann, Cubus, Carlings, Varners, Vivikes, Wearhouse, Urban og Bodimondi. Totalt har gruppen 936 butikker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Tyskland, Latvia, Polen og UK. Omsetningen i fjor var 6,5 milliarder kroner. Bik Bok sto i 2004 for 9,3 prosent av omsetningen til Varnergruppen.

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning