Motebevisst og fattig?

Feriepengene er brukt opp, kanskje har man fått baksmell på skatten, og før man vet ordet av det må man begynne julegaveshoppingen.

Publisert Oppdatert
Hvordan i alle dager skal du få penger til å følge moten oppi alt dette her? Vi gir deg svaret!

En stor trend denne høsten er skinn. Både jakker, vesker og støvletter i skinn finnes overalt, og materialet skal helst se litt gammelt ut. Sjekk loftet, kanskje du finner et par støvletter du trodde du aldri kom til å se igjen, eller hva med cowboybootsene fra 15 år tilbake? Ta de frem! Om man er riktig heldig så kan det også hende at man gjør et kupp på loppemarked.

Når du først er på loftet kan du kikke etter en gammel trenchcoat. Trenchcoaten er nemlig helt riktig nå, og den gamle til mor kan være like fin som de du finner i butikkene.

Har du en helt ok kåpe som du er litt lei av? Kjøp en fuskpelskrage til å ha utenpå, og du har "ny" kåpe!

De aller fleste eier en enkel singlet. Kjøp paljetter på en hobbybutikk, og dekorer. Paljetter, glitter og stas er stort, og farger og mønster kan du velge selv. Vil du gå for en effektfull men enkel variant kan du sy paljettene på stroppene.

De store signøynersmykkene er fortsatt populære, og de er ofte dyre. Har du litt tid til overs kommer du langt med en hyssingstump og perler. I hobbybutikker får du kjøpt både perler i forskjellige varianter og maling om du vil male perlene. Prøv å blande treperler med glass og plast!

Kan du strikke? Kjøp noen gigantiske trepinner, og strikk deg en oversized genser eller vest til kalde høstkvelder. Om du ikke kan strikke selv kjenner du kanskje noen som vil hjelpe?

Korte bukser er populært nå, og du får vist fram støvlettene selv om du kanskje ikke går i skjørt så ofte. Både jeans og dressbukser kan legges opp, kanskje har du noen som har blitt for korte uansett?

Lykke til! Kanskje du ender opp med noe ingen har maken til, og som du får massevis av komplimenter for? Og om du ikke får til det du ville så har du forhåpentligvis kost deg mens du prøvde!
__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning