Mote for kvinner med kurver!

Tiden er inne for å prise formene våre! Det er uansett for sent å slanke seg til badesesongen, så nå er det bare å gjøre det beste ut av det. Her kommer Kvinneguidens motetips til deg med kurver!

Publisert Oppdatert
Det første en kvinne med former bør tenke gjennom er hva hun IKKE bør gjøre. Første post man bør unngå er å kle seg i for store uformelige klær. De får deg slett ikke (som du kanskje tror) til å se slankere ut, heller tvert i mot. Hvis du vil se vakker og sexy ut, vis at kroppen din faktisk har fasong! Klærne trenger nødvendigvis verken være korte eller trange, men la de følge kurvene dine.

Det finnes en hel del smarte triks for å fremheve og skjule de gode og dårlige sidene ved seg selv. Om man er pæreformet er 50tallskjolen en sikker vinner. Det samme er en sort bukse eller et tettsittende sort skjørt, sammen med en fargesprakende og energisk topp. Har man en større overkropp kan det være smart å investere i en a-linje formet kjole som går til nedenfor kneet. Her kan man også dra nytte av fargene, bruk ensfargete topper og eventuelt fargesprakende underdeler. For alle fasonger gjelder det at piratbukser som viser litt legg trekker oppmerksomheten bort fra midtpunktet på kroppen. Undervurder heller ikke effekten av flotte sko, høye hæler får deg både til å ha en bedre holdning, og oppmerksomheten dras mot føttene. Er du både stor oppe og nede? Fest et belte i midjen, enten utenpå en kjole eller en jakke, og du framstår som den reneste Jennifer Lopez!

Noe av det mest flatterende for nærmest enhver kvinne er velsittende jeans. Dessverre kan det være vanskelig å finne det perfekte paret, men spør om hjelp! Det finnes faktisk en god del dyktige butikker rundt i landet, og det verste som kan skje er jo at buksen ikke passer..

En annen ting som er helt nødvendig å ha i skapet er en dressjakke med en fasong som passer deg. En dressjakke som ikke er formsydd i en størrelse 44 ser svært sjeldent bra ut på en kvinne med innsvingt liv. Finner du en jakke som sitter godt, kjøp den. Syns du den er for dyr, kjøp den likevel. Du kommer til å bruke den i mange år framover. Et nettsted som kan være verdt å sjekke ut er www.alight.com , trendy klær og ikke minst fine priser!

Og til slutt.. Ikke bry deg om hva som står på merkelappen. Hvem har vel ikke trodd de er en 40, og vips så passer man rett inn i en bukse merket 44. Det er ikke noe galt med verken deg eller meg, men merkelappen. Hvis det plager deg å gå opp en størrelse eller to, klipp av lappen og lat som om du aldri har sett den.

-------------

Foto: Alight.com
Kommentr artikkelen HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning