Midjen i skuddet!

Det er gudskjelov trendy med former igjen, og med Black Eyed Peas' hitlåt «My Humps» friskt i minne, så er det for alvor tid for å lovprise midjebeltene.

Publisert Oppdatert
På alle catwalks, hos alle designere, så har midjebeltet vært up and coming i lengre tid. Tiden da man skulle henge beltet på hoftene er definitivt forbi, nå er det midjen som skal snøres igjen. Denne sesongen er det ekstra viktig å vise frem midjen, men ikke ved å gå i navlekorte topper og lave jeans. Et bredt belte i livet markerer, samtidig som du kan være godt påkledd.

Vis fasongen!

Belte skal festes stramt, rett under brystkassen, der man er smalest. På den måten får man understreket timeglassfasongen til det fulle, uansett om du satser på en elegant og klassisk look, eller om du er mer rocka.

Beltet kan brukes både til kjoler, til bukser, og til skjørt. En stor ullgenser kan plutselig bli yndlingsplagget om man finner et matchende belte, og en kjole får det lille ekstra.

Kjoler


  • Det er mye hvitt denne våren, og det er et absolutt must med en hvit kjole. For å skape kontrast og balanse kan et bredt sort belte ta antrekket fra å være søtt og yndig til high fashion elegant.

  • Har du en omslagskjole som i utgangspunktet er fin for å understreke midjen, så får du enda litt mer effekt ved et belte.

  • Har du en maskulin skjortekjole kan du myke den opp med et feminint belte i blonder eller med broderier, gjerne i en frisk farge.Bukser


  • En smal dressbukse eller jeans i kombinasjon med en oversized genser eller cardigan er det ypperlige utgangspunkt for et midjebelte, som får frem fasongen selv om toppen er stor.

  • Har du gått til innkjøp av en av de mange tøffe shortsene man finner overalt i butikkene for tiden? Kombiner shortsen med et par sandaler med kilehæl og et bredt belte, og du har tatt med deg tre av de absolutt største trendene denne sesongen.

  • Er du mer glad i baggy bukser bør du definitivt slenge deg på beltetrenden, selv om buksa er svær får du markert livet, og du ser smalere ut totalt sett.Skjørt


  • Må du kle deg profesjonellt på jobben? Forsøk å kombinere en kort jakke, et smalt blyantformet skjørt, og et bredt belte i livet. Du vil se elegant og profesjonell ut, men samtidig er du supertrendy.

  • Skal du pynte deg kan en ensfarget dress med et glitrende midtpunkt være tingen, se etter et belte med strass og glitter.

  • Var du en av de som så filmen «Walk the line» og ble forelsket i Reese Witherspoons antrekk? Skjørt i femtitallsstil som skrår ut til knærne blir ekstra feminine med et belte som understreker midjen.Foto: asos.com

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning