Løs BH-problemene

Har du røde merker på skuldrene, dobbeltpupper eller BH-stropper som ikke holder seg der de skal? Vi har rådene!

Publisert Oppdatert
De fleste norske kvinner bruker feil BH, og de fleste av disse har aldri opplevd hvordan en god BH kan bidra til en bedre holdning, et mer behagelig liv, og til en penere figur.

Dårlig undertøy - dårlig helse


Hvis undertøyet er ubehagelig, lite flatterende og det syns under klærne, bør du snarest gå til innkjøp av noe nytt. I tillegg til at det ikke ser pent ut kan du også påvirke helsen din:

En BH med for stramme stropper som brukes over lengre tid kan forårsake permanente hakk på toppen av skuldrene.

Hvis puppene får for lite støtte kan du risikere å få kroniske smerter i øvre del av ryggen, nakken og skuldrene. I noen tilfeller kan en dårlig BH også føre til hodepine.

En BH som ikke sitter riktig, kan gi deg smerter under trening. I tillegg til at det ikke er bra å la brystene dingle over lang tid, kan løse BH'er irritere huden.

Stoffer som klør, skåler som er dårlig sydd, bånd og stropper kan gni seg mot huden og irritere den selv om du ikke trener.

Problemer? Her har du løsningene!


Ryggbåndet sklir oppover: Fest hektene et hakk strammere, gå ned en størrelse, eller løsne på skulderstroppene.

Skålene rynker seg eller er løse: Gå ned en skålstørrelse

Brystene faller ut av skålen og du får "dobbeltpupper": Forsøk en større skålstørrelse eller forsøk en BH der skålene dekker mer av brystet.

Du får røde merker etter stroppene: Løsne skulderstroppene, legg en polstring under dem eller forsøk en BH med bedre støtte for brystene.

Stroppene sklir ned over skuldrene: Stram stroppene eller forsøk en annen type BH, for eksempel en bokserrygg.

Den ene puppen er større enn den andre: Alle kvinner er asymmetriske, og med mindre forskjellen er svært stor bør du kjøpe en BH som passer det største brystet, og heller stramme inn stroppen over det minste.

Kilde: BH - 1000 år med stil, støtte og sjarm i_234235

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning