Lindex åpner luksusbutikk

Når Lindex reåpner sin butikk på Karl Johan i Oslo spares det ikke på kruttet. Feminine tapeter, møbler, tepper og myk belysning gjør sitt til å gjøre handleturen minneverdig.

Publisert Oppdatert
Den 21. september er det premiere for en totalombygd Lindex-butikk på Karl Johan i Oslo. Butikken har en av hovedstadens beste beliggenheter, og har etter ombyggingen fått en ny kvinnelig og inspirerende look.

Et vannfall over to etasjer, regnbueskimrende mosaikk og over to meter høye, lekre pleksilamper er bare noen av innredningsdetaljene du møter i den ombygde Lindex-butikken på Karl Johan. Butikken er en såkalt Brand Store og viser det siste i Lindex-kjedens butikkonsept. Og litt til.

- I butikken på Karl Johan har vi tatt i bruk konseptet vårt, men også lagt til særskilte løsninger alt etter butikkens egne forutsetninger. Vi har blant annet åpnet opp inngangspartiet for å få en luftigere butikk, og prøverommene har fått mykt mønstrete tapeter i varme farger. Det er de myke delene som gir den feminine og inspirerende motefølelsen vi ønsker oss, sier Marina Björnholm, prosjektleder for Lindex' konsept.

Feminin shoppingopplevelse

Tanken bak Lindex' nye butikkonsept er å fremheve moten med en nettere og mer kvinnelig innredning. Tekstiler, tepper, varme farger, malte vegger, myk belysning, draperier og møbler i lette materialer skaper et inspirerende og kvinnelig uttrykk og tiltalende butikker. Konseptet i sin helhet eller med tilpasninger etter den enkelte butikks behov skal brukes i alle nyåpnede og ombygde butikker fremover.

Etter ombyggingen har Lindex-butikken på Karl Johan et salgsareal på 962 kvadratmeter, og vil selge dameklær, barneklær, undertøy og kosmetikk.

- Vi er virkelig stolte av vår Brand Store på Karl Johan. Den blir et symbol og en inspirasjon for hele Lindex i Norge og et godt eksempel på hvor vi er på vei. Denne butikken vil inspirere både kundene våre og oss internt. Dette er virkelig Oslos flotteste butikk, sier Hanne Leino, adm.direktör for Lindex Norge.

Foto: Lindex.no i_191456

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning