Lilla høst

Det er ikke bare Madonna som har falt for lilla nyanser. Eksklusive designere og billige kjedebutikker har alle har kastet seg på lillatrenden.

Publisert Oppdatert
Lilla er Madonnas favoritt, og høsten absolutte trendfarge både på klær, sko, vesker og belter. I motsetning til hva mange tror kler de aller fleste lilla, det gjelder bare å finne riktig nyanse.

Har du gyllen hud vil lillafargen få fram gløden ekstra godt, og er du blek er lilla et godt alternativ til sort, som lett blir for hardt mot lys hud.

Velg nyanse med omhu

Alle nyanser av lilla er i motebildet i høst; og som med alle andre farger vil de lyse nyansene fremheve, og de mørke nyansene vil skjule. Bruk derfor en mørk lillanyanse der du har lyst til å skape en illusjon om at du er mindre, og bruk en lys lillafarge der du gjerne skulle vært større.

Vi har samlet de beste lille plaggene og accesoarene i høst, og det beste av alt; de koster ikke skjorta!

YNDIG LILLA

Denne kjolen passer både til hverdags, på jobb og til fest. Passer også fint over jeans, eller med stiletter eller støvletter. Et must!

(Kr 539,- hos Mango)


FEMTITALLS

Denne jakken har ikke bare den helt riktige fargen, men også fasongen er helt riktig denne sesongen. Perfekt for kjølige høstdager der vinterkåpen er litt for varm. Prisen er heller ikke avskrekkende.

(Kr 419,- hos Mango)


KLASSISK OG TRENDY

Hennes & Mauritz følger alltid med på trendene. Denne dobbeltspente lilla jakken er klassisk i stilen, men blir mer spenstig på grunn av fargen.

(Kr 698,- hos H&M)


SLØYFEFIN

Denne toppen fra Asos er både utfordrende og yndig på samme tid. Kan pyntes opp eller ned, og passer like godt til en røff jeans som til et pent skjørt.

(£ 18 hos asos.com)


80-TALLS RETRO

Disse skoene ser ut som de har overlevd 80-tallet, men er absolutt trendy denne høsten. Perfekte under jeans!

(£ 25 hos asos.com)


LILLA SKULDRE

Boleroen fortsetter sin paradeferd i motebildet litt til, og denne lilla saken er perfekt over en enkel sort topp på kalde høstkvelder.

(£ 18 hos asos.com)


FREMHEV MIDJEN!

Det er ikke lett å unngå Madonna-assosiasjoner når man ser dette beltet. Fest det der midjen er smalest, gjerne over en klassisk hvit skjorte.

(£ 12 hos asos.com)


HØSTKOS

Når kveldene blir kalde, vinden suser rundt hushjørnene og kakaofaktoren er høy, da er det absolutt helt nødvendig med en pologenser av denne typen. Velger du en lilla er du moteriktig selv i sofakroken!

(Kr 298,- hos H&M)

i_185981

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning