Lekre skjønnhetstips!

Kjendiser får hjelp til å se vakre og glamorøse ut, men det behøver ikke være så vanskelig å glosse seg opp!

Publisert Oppdatert
Vi ønsker alle å være vakre og sexy på en-to-tre, og fikser oss gjerne ekstra opp til helgen. Men skjønnhet i hverdagen behøver slettes ikke ta lang tid. Nedenfor får du ti tips til vakker hverdag.

1.Finn den perfekte foundation

Dette er gjerne det vanskeligste kjøpet av all sminke. Alle kvinner behøver to fargetoner; en varm farge til sommer og en kjøligere farge til vinter. Du kan også bruke begge fargene samtidig hvis huden er "imellom" sommer og vinter, om du kombinerer de to fargene, blir det perfekt for ansiktet ditt.

2.Concealer er din beste venn

Men om du påfører den på feil måte, kan den være din verste fiende. Om du går med lite sminke, skal du påføre litt concealer helt innerst i hjørnet for å lyse opp området ved øyet. Om du bruker mye sminke, skal du påføre fra innerste hjørnet og over hele området under øyet.

3.Store lepper

Hvis du prøver å få leppene dine til å se større ut ved bruk av lipliner, er du definitivt på vei i feil retning! Og hvis du lar være å spise, drikke, snakke eller kysse, kan det hende at leppestiften din holder hele dagen. Men du skal jo leve! Så, for å få leppene dine til å se fyldigere ut, bruk en lys lipgloss, og husk at en smal munn som ser naturlig ut er mye bedre enn en stor munn som ser unaturlig ut.

4.Øyenbrynskatastrofe

Du har plukket og plukket og du visste bare ikke når du skulle stoppe! Nå sitter du der med for lite hår på bryna. Da skal du bruke en øyenbrynsblyant eller skygge som er en tone lysere enn øyenbryna dine. Påfør mykt med en spesial øyenbrynsbørste for å få det til å se mest naturlig ut.

5.For ren hud

Om huden føles stram etter at du har renset den, må du slutte å bruke produktet du pleier. Etter at du har renset huden din, skal den føles myk, smidig og frisk, og av og til kan rent være for rent og gjøre større skade!

6.For mye pudder er aldrende

Du kan se ut som du er 20 år eldre hvis du bruker pudder over hele ansiktet ditt, dette fremhever rynker og tetter porer slik at huden ikke får puste skikkelig. Bruk bare pudder på de blanke områdene i ansiktet ditt. Litt skinn her og der ser mer naturlig ut.

7.Du kan aldri bruke for mye maskara

Men for å unngå klumper og et klissete rot, lær hvordan du skal påføre maskara som en proff. Bruk påføringsbørsten som du ville brukt en rund hårføner eller krølltang på håret ditt. Påfør skikkelig ned til røttene av øyenvippene, deretter drar du godt ut i tuppene mens du løfter vippene som om du forsøker å krølle dem. Hvis du bruker vannfast maskara på de nedre vippene, hindrer det deg i å få svart sminke klint utover ansiktet senere på kvelden.

8.Fotpleie, nå!

Nordmenn tar for dårlig vare på føttene sine! Vi kvinner gir dem ikke nok oppmerksomhet selv om vi trasker rundt på høye hæler, boots eller flate, tynne tennissåler. Men, det er viktig å huske på føttenes pleie. Et godt tips er å dele en sitron i to og gni den over alle de tørre og tykke områdene på føttene. Syrligheten virker som en naturlig rensekrem som myker opp huden og får den til å puste bedre.

9.Hårfarging

Bruk en dyp balsamkur på håret noen få dager før du farger håret ditt. Om håret ditt er sunt og glatt vil fargen fordeles jevnere enn i tørt og pistrete hår. Dessuten holder fargen lengre senere.

10.Selvbruningskatastrofe?

Før du bestemmer deg for å dekke deg helt til i en uke, forsøke å skrubbe området forsiktig. Ikke skrubb slik at huden blir rød. Deretter kan du ta på litt ny selvbruningsspray for å prøve å dekke over katastrofeområdet og jevne ut fargen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning