Ladylike

Ladylike er et begrep som har fått mye oppmerksomhet denne høsten, og for de fleste er det et stykke å gå før man ser så elegant ut som stilen forutsetter.

Publisert Oppdatert
Det skal litt til å se superfeminin og elegant ut, og mange av oss har ikke henger på henger i skapet med lekre stilfulle plagg. Det kan derfor være greit å ha noen få retningslinjer å forholde seg til, slik kan man få stilen uten å måtte kjøpe inn en helt ny garderobe.

-Dekk deg til!
Skal man kjøre ladylikestilen fullt ut så bør man ikke vise for mye hud. Jakker med lange ermer, topper med høye krager og skjørt til knærne og leggene er alle gode eksempler på basisplagg man bør ha i skapet for å fullføre stilen. Hele cluet er å se elegant, feminin og tildels også sexy, uten å vise for mye, så selv om skjørtene skal være lange kan de gjerne være ettersittende.

-Midje!
Kanskje den viktigste delen av kroppen for å få denne stilen er midjen. Topper og kjoler med korsettliv bidrar til timeglassfasong, men orker du ikke å holde pusten så kan et belte i midjen skape en liknende illusjon.

-Vær velstelt.
Det er selvsagt alltid viktig å være velstelt, men her er det ekstra viktig. Looken fungerer absolutt ikke hvis du ikke har plettfritt hår, hud og sminke. Ansiktet bør stå i stil til de elegante klærne, og pent sminkede øyne og knallrød munn vil aldri bli feil, så lenge sminken er lagt på med stødige hender. Et lite feilskjær og hele stilen kan være ødelagt.

-Tilbehør
Når du har fasongen inne, med feminine kurver og markert midje, samt at du ser velstelt og fresh ut, da kan du begynne å tenke på det viktige tilbehøret. Klassiske elementer som nette skinnhansker, brosjer og om du tør, en hatt, setter den siste viktige finishen på antrekket.

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning