Kult med mensen!

Designtrenden har kommet i buksene på norske kvinner! Nå skal du bruke bind med farger og retromønster..

Publisert Oppdatert
Sanitærgiganten Libresse drar motestrikken noen meter lenger og lanserer sin egen designkolleksjon "Pimp", en håndveske som inneholder et designbind!

Mote fra innsiden

Mote og design brer om seg som aldri før og nå har trenden brett seg så langt som til innlegg i dametruser! Med lanseringen av Libresse Design Edition håper bindleverandøren at norske kvinner skal holde seg moteriktig fra innsiden og ut. Designkolleksjonen består av bind i 21 ulike mønstre og samtlige mønstre finnes i fire forskjellige fargetemaer.

Totalt finnes det 84 farge- og mønsterkombinasjoner å velge mellom i jakten på en personlig favoritt. Ifølge Libresse Norge har produktutvikling innen mensbeskyttelse dreid seg om nye funksjoner og passformer.

- Hverdagsdesign blir stadig viktigere, og vi tror det vil være stor interesse for et nytt og trendy design på bind. De fleste jenter går rundt med løse bind i vesken. Det er derfor naturlig at bind skal ha like pent design som annet tilbehør og produkter vi bruker daglig, sier Anne Mari Fredriksen, Opinion former i Libresse Norge.

Interiør i trusa

Designlinjen skal være inspirert av årets interiørtrender, blant annet de populære mønstrete- og fargesterke tapetene kalt wallpaper. Også 60-og 70-tallsinspirerte retromønstre, japanske seriefigurer, rock n' roll og blomstermønstre er viktige inspirasjonskilder for designkolleksjonen.

Som i det øvrige motebildet i dag er kolleksjonen en god blanding av mange forskjellige uttrykk. Tanken bak Libresses nye designsatsning er at det skal finnes et bind for enhver stil.

- Det er som med en godteriblanding. Uansett stil eller humør kan alle finne sin personlige favoritt. Man velger det mønsteret eller fargekombinasjonen man føler for i øyeblikket, og etter hva som matcher vesken eller tilbehøret, sier Linda Pabst, AD hos Trigger, byrået som har utviklet mønstrene.

Libresse Design Edition er en limited edition-kolleksjon som vil være tilgjengelig i handelen i juli og august 2007.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning