Kul med kul!

Hvordan kan du ha det behagelig samtidig som du tar deg bra ut i de ni månedene førsteprioriteten din er å være ”rugekasse”?

Publisert Oppdatert
Klesutvalget for gravide blir gradvis bedre, men fortsatt er det mye dyrt og kjedelig og mindre av det tøffe og billige å velge i.

Klærne SKAL være behagelige når man er gravid, men det går an å få i både pose og sekk. Det gjelder bare å være litt oppfinnsom og gjøre en liten innsats for å føle seg bra. Og for all del, vis magen! Markèr den med et fargerikt sjal, knepp cardiganen øverst så magen får stor plass, det både fremhever og er behagelig.

Prøv å unngå å kjøpe enorme klær, og å gå i klesskapet til gubben. Joda, noen ganger er det greit å kaste på seg en gammel slitt joggedress som er fire nummer for stor, men husk at du fort ser uformelig og stor ut om du ikke bruker fasongsydde klær.

Så hvor skal du få tak i alle disse klærne?

De fleste kjedebutikkene har lange topper, gensere og jakker, som varmer magen godt. De siste par årene har det blitt mer og mer populært med topper som er lengre enn akkurat bukselinningen, perfekt for gravide! H&M rowells har lange singleter i høstens katalog til 49,90.

I Oslo finnes det flere spesialbutikker for blivende mødre, Formes i Bogstadveien har elegante flotte klær. Mye fint finnes også hos Svangerskapet i Kirkeveien, og hos Den Kule Mage på Grünerløkka.

Men hva om man har trålet H&M, Kappahl og Lindex? Kanskje har man vært på bytur og sjekket ut butikkene der, eller kanskje man slett ikke har mulighet til å dra til byen for å shoppe.. Kanskje har du funnet noe som er fint, men du trenger fortsatt et par ting til. Hva gjør du?

Jo, du besøker det store internettet!

motherhood er billig, har et stort utvalg, og de leverer kjapt, de bruker som regel bare noen få dager. (Ingen vits i å bestille klær som kommer etter tre måneder, kanskje du allerede har født..) Det koster litt å frakte klærne, men siden plaggene i utgangspunktet er billige så blir totalprisen overkommelig, selv med moms og toll lagt til.

avenue-des-bebes er en side med fransk opprinnelse, også de har et stort utvalg. Prisene er litt høyere enn hos motherhood, men fullt overkommelige. Klærne er i god kvalitet og leveringen går på bare noen få dager.
nine er en norsk side som lager morsomme tskjorter. Man kan velge i farger og motiv, slik at man får plagget akkurat slik man vil ha det.

The Belly Dance er fra Danmark, har tskjorter, topper, bukser med mer. Fine priser også!

__________________________________________________________________________

Foto: bilde hentet fra Motherhood.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning