Kowalski - nytt skomerke

For 25 år siden, i den lille byen Elche sør i Spania, ble skomerket Kowalski født. Nå har resten av verden fått øynene opp for skoene, og endelig har de kommet til Norge.

Publisert Oppdatert
Kowalskiskoene ble tidlig populære i hjemlandet, både på grunn av det unike designet og den behagelige fasongen. Etterhvert som skoene ble mer kjent bestemte designerne seg for at de ville dele de med resten av verden. I dag vil du finne skoene i butikker verden over, blant annet i Galeries Lafayette i Paris, Nordstrom i USA, og i Oslo finnes de i Shoelounge, Hector, Bugatti, Gunnar Øye og Agnar Hagen. Kowalskiskoene er helt ferske i Norge, og kom hit først denne våren.

Skoene er i hovedsak laget i mykt semsket skinn og lær, og har alle en håndlaget vintagelook over seg. Det lages sko både for damer og herrer, og kolleksjonen inneholder alt fra sandaler, pumps, sneakers til støvletter.

Alle skopar lages i Spania på egne fabrikker, og ethvert skopar blir i større eller mindre grad håndlaget.

Robbie Williams, Halle Berry og David Beckham er alle kunder. Det anerkjente magasinet Sportwear International kåret i fjor Kowalski til å være det skomerket som hadde den mest imponerende kolleksjonen for kvinner, menn eller begge kjønn.

I Norge ligger prisen på rundt 1500,- for joggeskoene, og rundt 1000,- for sandalene. Skoene selges i tillegg til i Oslo over store deler av landet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning