Kle deg yngre

Klær kan gjøre deg fargerik, morsom og yngre!

Publisert Oppdatert
Om du ønsker å se yngre ut er det ifølge moteeksperter èn eneste regel; ha det moro!

Bedre med årene

Det er ikke alltid like enkelt å kle seg riktig og det kan lett bli krampaktig for en 35-åring som forsøker å kle seg 20 år yngre.

Samtidig er det viktig å huske på at jo eldre du blir, jo stiligere kan du bli! Ikke la alderen stå i veien for din motelyst, du kan være vakker, stilfull og kul resten av livet om du ønsker. Følg med på trendene og besøke butikker bare for å kikke. Det er mye du lærer om deg selv og tiden vi lever i.

Å ha det moro er nemlig en del av funksjonaliteten i mote, og det er nettopp dette sesongens mote viser nå. Lag på lag, tykke platåpumps, lange, smale skjørt, fargerike jakker og store smykker. Verdens moteeksperter mener at å bruke unge og lekne accessories som lange skjerf og store luer gjør at du automatisk ser yngre og friskere ut uten at det blir overdrevet.

Inspirasjon

Å besøke trendbutikker som gjenspegler ungdom på en classy måte som for eksempel Hennes&Mauritz, kan gi deg mye inspirasjon til en ny og fresh og ung garderobe.

Det finnes også flere nettsider du kan samle deg opp inspirasjon til en yngre look, som for eksempel jigsaw-online. Ta en kikk på hvordan plaggene er sammensatt og bruken av form og farge. Farger kan gjøre hudtonen din friskere og reflektere et mykere lys til ansiktet ditt, formene kan fremheve de vakre delene på kroppen din som du skal være fornøyd med.

Enkelt og elegant

Store strikkeklær til hverdags viser at du følger med i tiden og ser ung og fresh ut. Cardigans i grå og blå er vinnere, smale svarte bukser får deg til å se slank og stilig ut og sammen med en hvit strechskjorte er antrekket komplett.

Formsydde silkebluser er tilbake, lek med varme farger og ta et steg ut av boksen og bruk en turkis topp!

Sjekk hvilke skjørtelengder som passer deg, vær nøye og bruk det som du føler deg mest komfortabel i.Tenk over hvilke lengder som passer høyden din og som får formene dine til å se flatterende ut. Om du liker å bruke korte skjørt er det fint med halvtykke strømpebukser i mørk farge.

Er du en av de heldige som har flammende rødt hår, tenk over hvilke farger som passer deg best. Mange kvinner gjør grove feil når de matcher kraftfulle farger til en kraftfull hårfarge. Om du har rødt hår skal du matche det med dype grønnfarger og mørke blåfarger. Enkelte rosatoner funker, rustfarget orange kan gå, men prøv fargene til hår-og hudfargen din først.Kilde: Timesonline

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning