Kle deg som Kate

La deg inspirere!

Publisert Oppdatert
Kate Middleton tar Storbritannia og verden med storm med sin feminine og elegante stil. Kombinasjonen treffer tydeligvis - nylig ble hun kåret til en av verdens best kledde av kjendisbladet People.

I dag får Kate sin William, og plutselig får hun et klesbudsjett de fleste av oss bare kan drømme om. Allikevel velger Kate ofte rimelige klær, gjerne kjøpt i kjedebutikker. Den britiske avisen Daily Mail meldte i forrige uke at den kommende prinsessen har fylt opp klesskapet med sommertøy fra kjedebutikken Warehouse til bruk på bryllupsreisen.

Kjolen

En ting som derimot er sikkert er at brudekjolen ikke kommer fra en av billigkjedene. Hvem som er designeren har, etter britisk tradisjon, forblitt en hemmelighet helt frem til bryllupsdagen i dag. Også da Diana giftet seg med Charles ble designet holdt hemmelig, og det ble til og med laget en reservekjole i tilfelle originaldesignet ble avslørt. Det ble det ikke da, og det ser ut til at Kate har klart å holde sin hemmelig også, selv om spekulasjonene har vært mange.

En av de tidligste "sikre" tipsene var at Sarah Burton fra Alexander McQueens motehus skulle stå bak. Nå ryktes det at Sophie Cranston, som Middleton benyttet seg av da hun var gjest i en venns bryllup i januar, og den britiske anerkjente designeren Jasper Conran, også er blant kandidatene.

Mens vi venter på avsløringen kan du la deg inspirere av vår bildeserie med plagg ala Kate.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning