Kle deg i flaggets farger

VI har funnet det lekreste av det lekre i rødt, hvitt og blått.

Publisert Oppdatert
17. mai er for mange ensbetydende med bunad, men dersom du ikke velger å gå for nasjonaldrakten kan et antrekk i rødt, hvitt og blått være et godt alternativ.

Dette er ikke dagen for de drøyeste utringningene og de korteste kjolene, men ellers er det ganske fritt frem. Vil du la deg inspirere av landets farger på nasjonaldagen kan du virkelig boltre deg, tradisjonen tro er både blått og hvitt trendfarger på våren, og også den maritime moten er tilbake. Perfekt til 17. mai!

Prøv dette:
  • Ønsker du en subtil og romantisk look? Kombiner en hvit kjole med smykker eller hårpynt i rødt og hvitt. Enkelt og rimelig!
  • Ønsker du derimot en markert stil kan du bruke rødt og blått i nøkkelplaggene. En blå kjole kan pyntes med en rød eller hvit blomst, eller du kan gå for en knallrød kjole og blå sko.
  • 17.mai betyr som regel mange timers gange. Velg komfortable sko, for eksempel kilehæler, sko med platå foran, eller flate ballerinas.
  • Er det meldt kaldt vær - men du har lyst til å pynte deg? Bruk ullundertøy under pentøyet, og ha med deg en ekstra cardigan og kanskje også en tights du kan kle på deg utover dagen.

  • Ta en titt i bildeserien, der vi har samlet de beste eksemplarene i rødt-hvitt-og blått!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning