Kle deg 5 kilo lettere!

Det er faktisk mulig å se slankere ut uten å fysisk slanke seg. Med noen enkle triks fremstår du med ett fem kilo lettere, bare ved å velge riktig antrekk.

Publisert Oppdatert
Og selv om du kanskje ikke har noen kilo for mye har vi vel alle sider ved oss selv vi er mer eller mindre fornøyd med, som man av den grunn gjerne vil fremheve eller skjule.

Har du;

Store tunge pupper som tar hele fokuset?

Selv om man er slank forøvrig ser man lett stor og tung ut om man har store pupper. For å forminske bysten bør man begynne helt innerst, med en god BH som minimerer og fordeler godt. Materialet bør være stødig og ikke for elastisk, og stroppene bør være tykke og regulerbare. Er du i tvil, besøk en undertøysbutikk, ikke bare vil en god BH se bedre ut, men du vil kanskje få en lettere hverdag også, med mindre vondt i rygg og nakke.

Utenpå Bhen kan det være flatterende med forsiktige utringninger på toppen, da får du fremhevet hals og krageben, uten at du viser kløften til hele verden. Mørke ensfargede topper i kombinasjon med mer livlige underdeler vil også bidra til å skape en balanse. Uansett overdel bør den slutte 10-15 centimeter under midjen, for en maksimalt flatterende look.

Former, men samtidig en markert midje?

Først av alt, gratulerer! Du blir av mange sett på som idealet..

For å fremheve midjen er det viktig å ikle seg figursydde plagg som følger konturene, en tskjorte i for stor størrelse kan få deg til å se 5 kilo tyngre ut! Vårens midjebelter som kommer som både smale og brede varianter er en trend du absolutt bør få med deg.

Det kan ofte være vanskelig å finne kjoler som er flatterende for de med timeglassfasong, enten er de for smale rundt hoftene og puppene, eller så er den ikke smal nok i midjen. For å få maksimalt ut av figuren din kan en kjole med knyting i livet være løsningen, slik at du selv til en viss grad bestemmer kjolens livvidde. Alternativt kan du gå for en todelt variant, som gir deg flere muligheter. Omslagskjoler er også et hett tips.

Fine pupper, fint midjemål, stor rumpe?

Denne fasongen, med det flatterende navnet "pære", er det mange av oss som sliter med. I motsetning til de med store pupper og smalere hofter bør man her i steden bruke fargerike og mønstrete topper, i kombinasjon med enkle mørke bukser.

Jeans bør ha store baklommer, og være mørke, eller i alle fall ensfargede. Lyse felt på lårene og rumpa vil gjøre deg større. 50tallskjoler, gjerne stroppeløse, er et godt tips om man skal pynte seg, hoftene får plass under skjørtet, og man fremhever isteden krageben og skuldre. Samme effekt får du med utradisjonelle utringninger, skjerf, eller et pent halssmykke.

Kaftaner og tunikaer som rekker ned over rumpa kan være flatterende, men hold de ensfargede. Og som med alle fasonger ser man alltid bedre ut om man har en god holdning, kjøp et par sko med høye hæler som også er gode å gå i!

Rund figur?

Er du både liten og bred? Ikke fortvil! Ensfargede antrekk, fra topp til tå, bidrar til å forlenge figuren og å gjøre deg slankere. Velg enkle plagg uten for mange detaljer, og gå til innkjøp av en stødig body til å ha under pene antrekk. Sort er som kjent slankende, og liker du striper, gå for de vertikale, unngå for enhver pris de horisontale.

Sko med solid høy hæl gir deg bedre holdning. Liker du farger og syns det blir kjedelig å ikle seg helsorte antrekk kan du sprite opp looken med fargerike sjal og vesker. Minimalistiske ytterplagg gjør deg lengre, og unngå belter i midjen, de vil få deg til å se kortere ut. Tenk på å vise det du liker best! Selv med mange kilo for mye er det alltid noe å fremheve.
__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning