Kjolesommer

Vil du ha ett eneste motetips denne våren så er det kjolen du skal satse på. Kjoler i alle fasonger og varianter er moteriktig, og kan brukes til både hverdag og fest.

Publisert Oppdatert
Kjolen er en av denne sesongens største trender. På catwalkene verden over har vi sett alt fra søte babydollkjoler, til elegante hylsterkjoler. I tillegg til å være trendy er det også enkelt å bruke kjoler, siden du bare trenger å matche tre ting; sko, kjole og tilbehør.

Enten du liker romantiske pasteller eller mer klassiske varianter vil du finne et stort utvalg i butikkene denne sesongen, benytt sjansen mens utvalget er størst!

Romantisk med rysjer

En kjole med rysjer er feminint og romantisk, og hvis du i tillegg finner en i hvitt så er du sikret for sommeren. Vil du følge moten slavisk bør du unngå kjoler med veldig stor vidde og flagrende skjørt, sats heller på et klassisk snitt.

Striper

Striper er stort denne sesongen, og det aller hotteste er en kjole med hvite og sorte striper. Er du smal kan du velge fritt, men er du bred kan det være greit å huske at horisonale striper kan få deg til å se bredere ut. Velg skrå eller vertikale striper om du er redd for å se større ut!

Chiffon

En chiffonkjole er den ultimate festkjolen, og er perfekt hvis du skal pynte deg ordentlig. Velger du en chiffonkjole med stor vidde i skjørtet vil stoffet flyte elegant rundt hoftene dine. Hvis du syns det hele blir i overkant romantisk og flagrende kan du kombinere med sexy stiletter og en snerten dressjakke.

Stroppeløst

Stroppeløse kjoler går aldri av moten, og passer godt til ekstra varme sommerdager. Sørg for at kjolematerialet er i god kvalitet og riktig for din kropp, slik at ikke enhver bulk syns gjennom stoffet. Er du avhengig av å bruke BH, kjøp en uten stropper, eller bruk til nød en med gjennomsiktige stropper. En stroppeløs kjole kan pyntes opp og ned til det uendelige, og funker like godt med casual sandaler som med stiletter og en lekker veske.

Den lille hvite

Du har sikkert hørt det før, men hvitt er denne sesongens sort. Hva er vel derfor mer naturlig enn å gå til innkjøp av en hvit sommerkjole? Denne sommerens aller største kjoletrend er hvit, feminin og romantisk, og har gjerne både blonder og broderier. Kombiner med sandaler for en avslappet strand-look, eller velg et par kilehælsandaler, gjerne med platåhæl, for et røffere antrekk.

Foto: asos.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning