Kjapp hårfiks!

Slik blir du kul i en fei!

Publisert Oppdatert
Å dra ut rett etter jobb kan være en utfordring for flatt, statisk "kontorhår". Men, du kan gjøre mye på et par minutter!

Rett fra jobben

Det er enkelt å stupe i sminkepungen og freshe opp lipglossen, rougen og øyenskyggen. Du kan åpne opp en knapp i blusen, ta av deg dressjakken, spraye litt parfyme på halsen og du er klar for bytur! Eller?

Du må ikke glemme håret! Lange eller rufsete lokker er noe av det mest sexy en kvinne har, men etter en lang dag på jobb kan selv den lekreste frisyren se sliten ut.

Her har du fem enkle tips:

Få det til å skinne!

Dette virker spesielt godt til jenter med kort hår. Ta en liten dæsj med oljefri hårkrem på begge hendene, gni det lett inn i håret og du får med ett en skinnende og flott tekstur. Velg gjerne en krem som gir hold men son samtidig ser naturlig ut.

Bøyde tupper

Denne teknikken virker bra på middels langt hår. Få litt volum i håret ved å børste hårtuppene utover. En liten dæsj med stylinggele vil holde sveisen på plass. Gre små seksjoner av håret bak og på sidene, og dette gir deg en fresh og moderne look.

Krøller

Langt, bølgete hår er fremdeles in. Om du har langt hår er det lurt å investere i et par myke hårruller. Ha de gjerne med deg i vesken, de er små og lette og du kan rulle håret ditt på sekunder. Bruk en tørr hårspray over og la dem være i håret mens du fikser sminken. Ti minutter senere kan du gå ut døren med naturlige, sexy bølger i håret.

Oppsatt

En klassisk, romantisk look som kan gjøre nesten hvilken som helst hårlengde vakker. Sett håret opp ved hjelp av fliseklemmer. Med en fin hårnål som matcher hårfargen din, kan du endre looken din på sekundet. Dra håret ditt bak, vri det og feste det. Glatt ut sidene med litt hårspray.

Til siden

Den ultimate anbefalingen for superraskt, sexy hår er sideskill. Gre håret lett, legg håret i sideskill, spray litt volum i det, og du er klar for bytur!Kilde: about.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning