Julesesongens musthaves

Ingen tid på året er så hektisk som julesesongen når det gjelder å pynte seg. Her får du tipsene til hva du bør gå til anskaffelse av denne sesongen!

Publisert Oppdatert
Julebord, julefester, julaften, romjulsfester og nyttårsfesten. Det er ikke bare julegavene som tar knekken på økonomien i desember, det blir fort dyrt om man skal ha helt nytt antrekk til alle festlighetene. Heldigvis finnes det snarveier. Skaffer du deg de seks følgende tingene har du mange kombinasjonsmuligheter, og vips! Du er klar til enhver fest!

-En glitrende, men samtidig casual veske. En veske i skinn, ekte eller uekte, som er gull eller bronsefarget, vil være et riktig tilbehør til veldig mye denne vinteren. Velg en mellomstørrelse, så kan du bruke den til en pen kjole, samtidig som den kan være med på shopping.

-Boleroen. Klesplagget som kom for fullt for noen måneder siden, men som holder stand enda. Ypperlig som skuldervarmer eller som overarmskjuler. Kjøper du en klassisk ensfarget en kan du bruke den til både hverdags og fest. Har du en enkel kjole kan hele antrekket heves flere hakk med en glitrende bolero!

-Pensko. Unn deg et par nye pene sko, de trenger ikke koste mange hundrelappene, men finn noen som er ok å gå med. De trenger ikke være joggeskogode, men du har vel lyst til å danse litt? Ballerinasko er fortsatt trendy, og fås overalt.

-Hårbøylen. Jepp, den er tilbake. Vil du ikke kjøre 80tallstilen fullt ut kan du erstatte bøylen med et hårbånd.

-Et stort halssmykke. Har du et stort smykke rundt halsen trenger du ikke så mye annet, H&M har et stort utvalg av store smykker nå!

-Blonder. Den viktorianske stilen er voldsomt tilstede, og Oasis og H&M har begge et godt utvalg i blondetopper. For en avslørende og elegant look kan du ha matchende BH og ingenting annet under toppen, eller du kan velge en mer dekkende stil med en singlet under.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning