Julens lekreste hæler

Disse ønsker vi oss i julebordssesongen!

Publisert Oppdatert
Et antrekk er ikke komplett før du finner de perfekte skoene! Enten du går for den lille sorte, eller om du har funnet deg en mer trendy eller fargerik kjole kan du uansett la skoene være et blikkfang.

Sort klassiker

En sort, høyhælt sko kommer aldri til å gå av moten. Den fungerer til alt, enten du er elegant og klasssisk, trendy eller tøff og rocka.

Den klassiske jenta finner mange enkle, men glamorøse varianter i butikkhyllene i år. En liten detalj, som en spenne, en sløyfe bak på hælen eller en farget såle gjør mye med skoen, uten at det fjerner det klassiske utrykket.

Ønsker du deg en tøffere og mer rocka stil kan du gå for sko med mer detaljer og eventuelt plattformsåler. Sesongens mange grove hæler er en fin måte å gi antrekket mer edge på.

Farger og bling

Paljetter og metalliske overflater er stort i årets motebilde. Det gjelder også på skofronten. Paljetter på skoene gir antrekket ditt glam og er flott til en enkel kjole som du ønsker å stæsje opp. Høye, grove hæler i treimitasjon gir paljettskoene en 70-tallsvri. Perfekt for de som ønsker seg en mindre klassisk stil.

I tillegg til sort er metalliske farger som sølv og gull stort nå. Lilla og rødt, helst i form av dype toner, er også en hit i vinter. Fargede sko kan være prikken over i'en hvis du har et ellers enkelt antrekk. Men ikke vær redd for å bruke fargede sko til en farget kjole også. Det gjelder å finne en balanse slik at det ikke blir for mye.

Spiss trend

De siste årene har sko med runde tupper vært trenden. Nå ser vi at de spisse skoene er på full fart tilbake igjen. For noen av oss som husker dem fra forrige runde, kan det kanskje ta litt tid å bli vant til. Men de spisse pumpsene er utvilsomt stilige, og kan gjøre et antrekk både rocka og classy, avhengig av det andre tilbehøret. Ønsker du deg en gjennomført trendy look, er spisse pumps et trygt valg!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning