Jakken som passer alt

Om det er ett plagg du skal investere lønna di i, må det bli den lekre utenpå..

Publisert Oppdatert
Høstvinden blåser rundt ørene våre og kulden kryper bestemt innover landet. Det er nå det er gøy med mote!

Og ved siden av gråfarger, flagrebukser og skotske ruter, bør du få øynene opp for en av årets vinnere og moteverdens kameleon; cardiganjakken.

Lag på lag

Vinterværet bringer nemlig tilbake lag-på-lag moten, inspirert av både 1970- og 1980-tallet. Nå kan du være en vandrende kleshenger uten at det gjør noen verdens ting!

Du kan mikse og matche med bomull, ull, crepe, sateng, lycra, jeans og stretch, og best av alt - det skal være stort og behagelig.

Når som helst

Cardiganjakken passer alle uansett størrelse og fasong. I alle regnbuens farger kan den pynte opp eller tone ned et antrekk, alt etter behov. Du kan bruke cardigans på jobb og businessmøter, på skolen, i selskap, på fest og til å slappe av i. Jakken finnes i mange varianter fra korte rett under bysten, til lange ned på låret. Ermene varierer også fra trekvartsermer, flaggermusermer, lange ermer og puffeermer.

Flere stoffer

Den søte jakken er kanskje mest populær i ull, men finnes også i vinterens must-have tekstur, strikk, eller bomull.

Du kan finne jakken i billige varianter til hverdags på for eksempel Hennes & Mauritz, Zara og Gina Tricot, men også fra dyrere kjedemerker som Oasis og Kokaii.

Mange muligheter

Du kan lett pynte opp cardigans med smykker og øreringer, eller kjøpe en cardigan som lukkes med perleknapper, brosje, knyting, silkebånd eller trenål - valget er ditt!

Noe av det smarteste du kan gjøre er å kjøpe cardiganer i sort og grå, i tillegg til å finne noen festlige varianter i orange, rød, grønn og blå.

Varier stoffet og bestem deg for hvilken du vil bruke på byen, til julefester og finkjoler, til jeans, hverdagsskjørt og dressbukse. Jakken blir prikken over i'en, og i tillegg holder du deg varm!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning