Italiensk stjerne for H&M

Det er ingen ringere enn stjernedesigner Roberto Cavalli som skal dresse opp folket gjennom Hennes & Mauritz' neste kolleksjon.

Publisert Oppdatert
Den italienske designeren er kjent som en av verdens mest spennende og kreative designere og han er den siste stjernen som skal lage en kolleksjon for kvinner og menn eksklusivt for Hennes & Mauritz. Kolleksjonen vil i følge klesskjeden inneha touchen og intense sensualiteten som er typisk for Cavalli.

- Ikke mainstream

Toppsjef for H&M design, Margareta van der Bosch, er henrykt over samarbeidet.

- Robert Cavalli har skapt sin egen lille moteverden, den er ikonisk og full av fantasi når det gjelder farger, prints og stil. Det er ikke rom for nedtoning og ingen mulighet for å ende opp med en vanlig mainstreamgarderobe til hverdagsbruk. Roberto Cavalli kolleksjoner representerer en suksessfull livsstil, forteller van der Bosch.

Cavalli selv er ikke mindre glad for den eksklusive avtalen.

- Som den første italienske designeren i historien for H&M, takker jeg entusiastisk ja til denne invitasjonen, og jeg er stolt av å bringe den livlige og positive ånden i arbeidet mitt til et nytt publikum. De får se og tolke min stil på en individuell måte. Jeg elsker frihet og utfordringer, å bryte barrierer og eksperimentere i forskjellige retninger. H&M er alt dette for meg, jeg skal legge til litt mer festivitet og enda flere drømmer, forklarer Roberto Cavalli.

Fra november

'Roberto Cavalli at H&M' - kolleksjonen er tilgjengelig i rundt 200 utvalgte H&M butikker verden rundt i en begrenset tidsperiode fra 8 november i år.

Kolleksjonen vil bestå av 20 deler herreklær, og 25 deler i kvinnekolleksjonen som inkluderer undertøy med matchende accessorier.

Designer for kjendiser

Roberto Cavalli er kjent som en av de mest brukte designerne for stjerner som Madonna, Beyoncè, Gwyneth paltrow, Charlize Theron, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Gong Li, Victoria Beckham, Lenny Kravitz og Adrien Brody.

Cavallis visjoner er synonymt med glamour og en sensuell revolusjonerende stil. Ifølge trendkjennere er tradisjon kombinert med en kjærlighet for farge og print inspirert av naturen, noe av det som blir overført til hans unike, intime stil.

I dag inkluderer Cavallis design flere kolleksjoner for kvinner og menn, blant annet Just Cavalli for den yngre generasjonen, Class Cavalli for voksne og Angels og Devils-kolleksjonene for gutter og jenter. I tillegg lager han også strandklær, undertøy, sko, briller, klokker og parfymer. Designeren er også kjent for sine tilleggsprodukter til hjemmebruk gjennom vin og vodka.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning