Ini mini polkadot!

Igjen skal du ha prikker på bikinien! Stor bildespesial!

Publisert Oppdatert
En ting vi kan være hundre prosent sikker på; vi blir aldri kvitt bikinien! I år er det prikker som gjelder.

Klassisk og vågalt

- Alt er egentlig lov, men vi merker at prikker, såkalte polkadotbikinier går igjen. Fargekombinasjonene er gjerne brunt og offwhite sammen eller rødt og hvitt, forklarer daglig leder ved Pikant Aqua i Oslo, Vera Kleppo.

Tidligere har det vært lettere å definere både form og farge på bikinimoten. I år er det meste lov; brunt har vært hot de tre siste sesongene og fargen gjelder fremdeles, men får konkurranse fra andre. Kleppo forteller at klassiske dyreprint og knæsje farger som rosa, turkis og gult eller sølv og gull også gjelder for bademoten i år.

- Vi ser også mye stener og paljetter og stilen beveger seg fra det helt klassiske til det mer vågale og morsomme, sier Kleppo.

Gode tips

Hvert år er det samme; hvordan se bra ut i bikinien denne sommeren? Hvilken stil og hvilken form skal jeg velge for å fremheve mine beste trekk og skjule det jeg ikke er så stolt av? Hvilken farge er mest flatterende til bleke vinterlår, hvilken farge skal jeg gå for når jeg blir brun, eventuelt griserosa solbrent?

Kleppos råd kan kanskje spare deg for litt frustrasjon:

- Korallfarger og turkisfarger passer til blek vinterhud, kjøp gjerne en ekstra bikini som du kan ta på deg når du blir brunere i huden.

- Har du brede hofter og store lår skal du velge en bikinitruse med høy skjæring som "forlenger" bena. Styr unna hipsterbukse og shorts.

- Valget av bikinitopp kommer helt an på passformen, her må du prøve deg frem. Puppene blir nødvendigvis ikke større i en BH med innlegg. Har du tung byste, kan det være best å velge en BH med spiler fremfor en trekant-BH. En halterneck -BH kan føles ubehagelig rundt nakken om du har stor byste.

Ta en kikk i bildespesialen for årets bademoter!Bikinier her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning