Hyller vanlige kvinner

- Det er tøys at man må være perfekt for å være vellykket og fornøyd, mener Heidi Sinding-Larsen.

Publisert Oppdatert
Foto: Faksimile fra Womans mainummer

Sjefredaktør i Woman, Heidi Sinding-Larsen, har sett seg lei på unaturlige og sykelig slanke modeller som forbilder for dagens kvinner. Derfor gir magasinet nå "all makt til leserne" og hyller kvinner for den de er!

Leserne som modeller

- Mainummeret av Woman er dedikert til leserne, det snakkes mye om hvordan unge kvinner blir påvirket av alle de perfekte modellene i blader og media ellers, forteller Sinding-Larsen.

Magasinet har fotografert flere av sine lesere og bruker dem som modeller i nummeret. Sjefsredaktøren sier at lesermodellene til Woman er i alle fasonger fra størrelse 36 til 44, og mange av dem er tøffe nok til å stille opp i bikini.

Les også: Slik får du bikiniformen

Les også: Gode grunner til å IKKE slanke seg!- Vi har også en mørkhudet leser som modell i moteserien, og på coveret har vi en helt vanlig sykepleierstudent fra Hallingdal - kjempesøt og veldig naturlig, sier hun.

Gode forbilder

Sinding-Larsen håper at den usunne trenden i mote-og skjønnhetsverdenen er i ferd med å snu til noe mer naturlig og sunt;

- Jeg tror folk er lei av modeller og kjendiser med utstikkende ribbein, få av oss vanlige jenter klarer å identifisere oss med dette skjønnhetsidealet. Mer fokus på å være sunn, ikke nødvendigvis tynn, er noe jeg takker ja til i hvert fall, sier hun til Kvinneguiden.no.

Sjefsredaktøren mener at vanlige kvinner godt kan se opp til andre kvinner, såfremt de er lite selvhøytidelige og har et avslappet forhold til sin egen kropp.

- Forbilder som er mer kjent for hva de faktisk har gjort - og ikke bare for å være pene glansbilder, forklarer hun.

- Du er super!

Har du noen råd til unge kvinner i dag om hvordan man kan få opp selvtilliten og forstå at man er god nok som man er?

Les også: Få kroppen tilbake etter fødsel

Les også: Riktig styrketrening

Les også: Unngå vond rygg- Mitt beste råd er å hver dag tenke på en god grunn til at du er en super kvinne - uavhengig av hvordan du ser ut. Man blir jo ikke lykkeligere av å se perfekt ut, det er en gedigen misforståelse. Jeg vil heller gå igjennom livet med et par ekstra kakestykker på sideflesket enn å leve som Kate Moss. Hennes parole er nemlig "nothing tastes as good as skinny feels". Grusomt, ikke sant? Det er tøys at man må være perfekt for å være vellykket og fornøyd, mener Sinding-Larsen. redaktrwoman220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning