Hva sier frisyren om deg?

Hvordan du styler håret ditt, forteller omverdenen mer om deg enn det du kanskje tror!

Publisert Oppdatert
Det du velger å gjøre med håret ditt avslører lett din personlighet!

I hestehale

Det kan virke som en uskyldig skolepikelook men jenter som bruker hestehale er ofte svært så ivrige i sengehalmen! Forfatter av boken "Be Honest - You're Not That into Him Either", Ian Kerner mener at jenter som drar håret bort fra øynene fremfor å gjemme seg bak det, utstråler seksuell selvtillit.

Sexy tips: Du liker som oftest sex i høyt og vilt tempo. Overraske kjæresten din ved å tenne noen lys og sakke ned på farten slik at dere kan nyte hverandre litt lenger.

Superstyla - til og med hjemme

Om du alltid ser ut som du kommer fra frisøren til og med når du er hjemme, elsker du jevn orden i livet ditt. Forfatter av boken "Body Language", Alan Pease, forteller at du gjerne er mest lykkelig når du selv har kontrollen i sengen.

Sexy tips: Om du alltid vil ha kontroll kan dette hindre deg i å slippe deg helt løs i øyeblikket. I kveld kan du la ham ta bind fremfor øynene dine slik at du tvinges til å miste kontrollen. La ham ta over!

Vilt og fritt

Om håret ditt er utemmet er dette et tegn på at du er komfortabel med deg selv.

- Du er gjerne avslappet med kjærligheten og sexlivet ditt, også i livet generelt. Du slipper deg løs i sengen uten frykt for å rote til frisyren og sminken, sier Kerner.

Sexy tips: Elsker du å stryke fingrene dine gjennom håret ditt? Det kan ofte bety at du lengter etter å gjøre det med mannen din også. Derfor skal du ta på ham som du selv liker å bli tatt på, da vil han også gjerne gjøre det samme med deg!

Rotete reir

Om du liker å gå med håret ditt kastet opp i et rotete reir, er sjansene store for at du elsker glamour!

- Rote-jenter elsker oppmerksomhet fra menn. Halsen er den mest seksuelle delen på en kvinnes kropp. Når du viser frem halsen din er dette en ubevisst måte å flørte med gutta på og vise at du er tilgjengelig. Ditt ideelle forspill inkluderer deilige drinker på en sexy klubb og kyssing på satenglaken, sier Pease.

Sexy tips: En ny type kan tro at du er litt prippen og vanskelig å nå inn til, så la ham vite at hans romantiske innsats er vel verdt det. Når dere setter i gang vil du oppleve rik, sensuell elskov!Kilde: Cosmopolitan

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning