Hva har du under kjolen..?

Funnet drømmekjolen med stor D? Dyp utringning og bar rygg, men du trenger fortsatt støtte til brystene? Her får du gulltipsene, uansett kjole!

Publisert Oppdatert
Dyp, dypere, dypest.. Har du en kjole med utringning til midt på magen sier det seg selv at en ordinær BH ikke fungerer. Skal man kjøre denne stilen bør man ikke ha den største bysten, men om ikke er avhengig av mye støtte kan disse klistrelappene gi deg et lite løft. Catherine Zeta Jones' favoritt!

Bar rygg. Er kjolen uten rygg men med stropper, og du har behov for støtte kan denne versjonen, superelegant!

Bar rygg med halterneck. Vanskelig kombinasjon. Vanlig BH? Absolutt ikke. HalterneckBH? Niks. BH som er klistret på brystene? Jepp! Påklistret BH .

Orden på overkroppen, men litt å skjule på underkroppen? Denne er helt super for å presse opp, dytte inn og skape fasong. Det fine med tightsen er at den er høy i livet, så man slipper den ekle valken midt på magen. Perfekt for alle med et par kilo for mye!

Tynt og avslørende materiale? En kjole i tynn chiffon gjør seg ikke uten BH, uansett hvor små og spretne puppene er. For å hindre brystvorteavsløringer uten å bruke BH, sjekk ut disse . Små silikonrundinger til å feste på brystvortene, og som går i ett med huden uten bulker. Hudfargede og gjenbrukbare.

Fortsatt lost? Skal du ha på deg en skikkelig avslørende kjole, der det rett og slett ikke fungerer med noen av de overnevnte produktene kan i alle fall en tapebit hjelpe deg. Ikke prøv deg på vanlig tape, den sitter ikke godt verken på huden eller på klærne. Denne tapen er laget for formålet, og holder plagget der det skal være, hele kvelden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning