Hollywoodhender innen rekkevidde

Vann og kosthold er de viktigste faktorene som påvirker neglene. Mange nordmenn sliter med såre neglbånd og flisete negler som aldri blir lengre.

Publisert Oppdatert
Nå kan Cosmica Neglforsterker og Cosmica Neglbåndkrem fjerne plagene og gi sterke, pene negler uten fliser.

- Negler som til stadighet brekker, bør holdes unna vann. Derfor er det lurt å bruke hansker. I tillegg trenger neglene og neglebåndene litt ekstra pleie i form av neglforsterker og neglbåndskrem, sier Helene Wiborg, Trade Marketing Manager hos ACO Hud Norge. Det hjelper også å smøre hendene ofte med en håndkrem.

Skjøre og flisete negler kan også skyldes kostholdet, spesielt mangel på kalsium, som finnes i blant annet melk og ost.

- Det lønner seg å tenke over dette hvis neglene blir dårlige. Etter en stund med pleie og riktig kosthold får neglene tilbake styrken igjen, forklarer Wiborg.

Cosmica Neglforsterker er uparfymert og inneholder mykgjørende proplenglykol og styrkende aluminium klorid. Den styrker neglene og motvirker at de deler seg og brekker av. Negleforsterkeren påføres rengjorte, tørre negler i et tynt lag hver dag til neglene føles sterke og behandlingen gjentas ved behov. Det er mulig å påføre negllakk når neglene er tørre. Prisen er kr 54,-.

Cosmica Neglbåndskrem er også uparfymert og inneholder mykgjørende Petrolatum som motvirker sprukne og tørre neglbånd. Kremen masseres forsiktig inn i huden og trekker raskt inn uten å klebe. Deretter kan man dra neglbåndet forsiktig tilbake slik at det ikke vokser fast på neglen. Brukes både morgen og kveld. Prisen er kr 54,-.

Cosmica Neglforsterker og Cosmica Neglbåndskrem selges kun på apoteket.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning