Herlige dufter

Lukt godt for dine omgivelser!

Publisert Oppdatert
Vi kvinner bruker ikke lenger bare èn parfyme, vi har gjerne en hel garderobe! Og det er perfekt hvis du vil vise frem dine forskjellige sider.

Gode minner

Tenk over hvordan du forbinder forskjellige minner, gode og dårlige, med diverse lukter. Du husker du brukte den deilige søte på St Hansaften i 1997, og den myke gode julen 2000 eller den friske og spreke på håndballturnering i 2004!

Og tenk så viktig lukt er for oss når vi møter andre mennesker, svettelukt eller matlukt vil gjerne for alltid være det vi kobler personen med dersom han eller hun ikke bryr seg om sin egen lukt.

Trendy hele året

Det morsomme med parfymer er at de ikke har noe spesielt trendstempel over seg. Du bruker de parfymene som passer huden din best og som får deg til å lukte deilig og godt. Det er lov å fylle baderomsskapet eller soveromskommoden med diverse parfymer, en til trening, en til hverdags, en til fest og en til helt spesielle anledninger, du er ikke jålete av den grunn, bare bevisst på dine omgivelser!

Også sesongbetont

Vi finner mange merker som lager sesongdufter for både sommer og vinter, herlige dufter som man i grunnen kan gå med hele året. Men en kvinne som vil lukte ukontroversielt om dagen, bruker kanskje "Acqua di Parma" og hvis hun vil være skandaløs om kvelden, kan hun bytte til Dior "Eau Sauvage"! En fyldig parfyme som "Samsara" kan lukte godt i desember, mens en lettere sommerduft som Fendi "Palazzo" gjerne passer i juni. Westwood "Boudoir", Piguet "Bandit" eller Luten "Ambre Sultan" er alle svært sexy parfymer som skal tiltrekke det motsatte kjønn..

Humør

Men det handler også om humør. Om du ikke føler for å stikke deg frem, eller om dagen mest sannsynlig vil bli en vanlig, kjedlig hverdag hvor du ikke treffer så mange spennende mennesker, kan det være greit å spare de beste parfymene og heller bruke hverdagsparfymen..

Dyrt og billig

En parfymegarderobe bør være som din egen klesgarderobe. Den bør inneholde både dyre designermerker og billige masseproduksjoner som for eksempel Prada og Primark. Duftkjennere mener at Antonias "Flowers" passer for dype samtaler. Om du er på sjekkern og uredd for å vise det, klapp på litt "Paris Hilton" og vær vill! Som klær kan parfyme hjelpe deg med kjærligheten. Romantiske Chanel "No 5" er et godt eksempel på det!Kilde:about.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning