Herlig sommermote

Disse klærne gjør sommeren ekstra komfortabel.

Publisert Oppdatert
Foto: Eksemplene er hentet fra Ellos, Nelly.com og H&M

Når solen varmer er ingenting bedre enn å ta på seg et svalt, lekkert antrekk. Her er våre sommerfavoritter!

Flørtende skjørt

Ikke vær redd for å gå med skjørt, de fleste skjørt i en romantisk stil er søte og flatterende på. Prøv et skjørt med V-form som går ut mot knærne, i et naturlig materiale som lin eller bomull. Et skjørt med stort print og mønster sammen med en myk og behagelig topp og kilehæler gjør deg supersøt til enhver anledning.

Blomstermønstre

Les også: 6 hotte sommertrender

Les også: Gå for lin

Les også: Glitrende sommerBlomstermønster hører sommeren til, og i år er trenden i ekstra fokus. Spesielt er den famlede, duse looken i vinden. Alle kler blomstermønster, men et par huskeregler er det: Er du kraftig, er det mest flatterende med store blomster på klærne, er du nett og slank er det peneste småblomstrer.

Singlet

Mange kvinner pakker inn overarmene sine fordi de føler de ser for store ut dersom de bare går med singlet. Men, dette kan du lett gjøre noe med ved å bruke singleter lag på lag. Finn to farger som passer pent sammen og bruk singletene oppå hverandre så den under viser over den du har ytterst. Gå Lett bomull er ideelt til lag-på-lag-mote, og velg gjerne en variant som følger kroppen, men som ikke sitter helt etter. Noen singletter har innebygget BH og slik slipper du også å bruke en ekstra BH under.

Todelt badedrakt

Du finner mange fine og veldig flatterende badedrakter i to sett som faktisk ser mye bedre ut enn en tradisjonell bikini. Mer flatterende fordi de forlenger overkroppen med et større tøystykke og en truse som dekker litt mer. Hvor vil du forstørre kroppen - oppe eller nede? Bruk en lys farge der du vil ha fokus og forstørre, og en mørk farge der du ønsker mindre fokus.

Shorts

Tror du at du ikke har kropp til å gå med shorts? Helt feil, det finnes shortstyper som passer ALLE! Her må du prøve deg frem og se hvilken type du føler ser best ut på deg og som du er mest komfortabel i. Badedrakt-Nelly.com--895kr-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen