Heftige agenter kommer snart til Norge

Den verdenskjente undertøyskjeden Agent Provocateur offentliggjorde for en måneds tid siden at de åpner sin første norske butikk før jul. Vi viser deg bildene du kan drømme deg bort i!

Publisert Oppdatert
Da Joseph Corré og Serena Rees åpnet den første Agent Provocateurbutikken i 6 Broadwick Street i Soho i London i desember 1994, ante de lite om hvilken suksess de kom til å få, selv om responsen allerede fra dag 1 fra overveldende. Tanken bak undertøysmerket var at Rees og Corré ville bevise for verden at undertøy kan være sexy uten at det er harry og "slutty", og i dag 12 år etter, er det ingen tvil om at de har lykkes.

Etter å ha åpnet over 40 butikker i Amerika, Midtøsten, Russland og Hong Kong i tillegg til i England, der det hele startet, har turen nå kommet til Norden. For en knapp måned siden ble det offentliggjort at nordmannen Runde Sudengen har fått tillatelse til å videreføre den velkjente merkevaren her til lands.

I tillegg til de mange butikkene var undertøyskjeden tidlig ute med å tilby varene på nett. I november 1999 ble nettsiden agentprovocateur.com lansert, og i besøksrekorden er vanvittige 250 millioner treff på en måned.

Minouge og Moss

Å gå inn i en Agent Provocateur-butikk er som å gå inn i en annen verden. Interiøret er elegant, eksklusiv, sexy og forførende, men er absolutt ikke tacky, harry eller smakløst. Kvalitetsstoffer, mørkt tre og lysekroner bidrar til stilen.

Mye av årsaken til Agent Provocateurs suksess er deres vellykkede samarbeid med kjente kvinnelige superstjerner. I 2001 inngikk undertøysfirmaet en avtale med Kylie Minouge, og den 90 sekunders lange kinoreklamen ble så populær at mange kjøpte kinobilletter bare for å få se stjernen i det utfordrende undertøyet.

Nå sist var det Kate Moss som skaper furore. Mange trodde ikke at verdens mest populære fotomodell ville klare å komme seg helskinnet fra kokainskandalen i fjor høst. Det skulle vise seg at hun ikke bare klarte å kare seg tilbake til rampelyset, hun ble faktisk enda mer populær. Pressebildene med en undertøyskledt Moss har gått sin seiersgang verden over, og håpefulle fans krysser nå fingrene for at superstjernen tar turen til Oslo den 20 desember, da Agent Provocateur åpner sin første norske filial i Tatler-huset i Bogstadveien.

Butikken får for øvrig også sin egen tilhørende champagnebar, noe som bør bidra til å opprettholde den eksklusive stilen kjeden kjører i sine butikker verden over.Her får du en smakebit på hva som venter oss den 20 desember:
=images) value = 0; show(value); }


i_232754

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning