Hårfint til våren

Om du ønsker forandring, får du inspirasjon til sveisen her!

Publisert Oppdatert
Vår hårekspert, frisør Sølvi Bjørnevoll, har tidligere nevnt at det er lugg eller 70-talls bohémkrøller som gjelder denne våren. Vil du ta steget enda lenger, er det kort sveis du skal gå for!

Kort og godt

Det kom frem på hårtrendvisningen under Mote med mening. Den korte sveisen skal være røff, rocka og gjerne bleket for en ekstra edge.

Sølvi minner om at kort hår også kan varieres;

- Tenk over hvordan du kan forandre fronten, eller behold lengder på toppen og og klipp sidene korte. Asymmetri eller sideklipp? Du kan også leke deg med farger, kanskje vil du ha det lysere til sommeren? Eller du kan variere mellom kalde og varme farger, tipser frisøren.

Les også: Slik skal du klippe deg nå

Les også: Video: Vakker hverdagssminke

Les også: Slik får du kysselepperVil du likevel beholde de lange lokkene, skal du vite at du har utallige muligheter til å sette opp håret og ikke bare gå med det løst hele tiden.

Eksempler er en dobbel hårknute bak i nakken, du kan tupere volum på kronen og sette opp håret som en stor ball, bruke krølltang og fliseklemmer for en 20-tallsvri, eller bare rufse det skikkelig til for en avslappet sommerlook.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning