Har du Norges flotteste legger?

Etter en lang vinter og vår, står sommeren for døren. I den forbindelse vil vi se bar hud og flotte legger! Vi starter jakten! Kanskje stikker du av med seieren og blir vinner av flotte premier fra Veet Scandinavia.

Publisert Oppdatert
Vi vil se legger!

Etter en lang vinter og vår, står sommeren for døren. I den forbindelse vil vi se bar hud og flotte legger! Vi starter jakten på Norges flotteste legger! Alt for lenge har benene vært pakket inn i varme klær, nå trenger de å luftes.

I samarbeid med Veet Scandinavia vil vi at du sender inn et bilde av leggene dine! Veet er verdens største på hårfjerningsprodukter og har et bredt produktutvalg for kvinner. Mange av disse produktene er premier i konkurransen!

Konkurranseregler

For å delta laster du opp et bilde av leggene dine i Kvinneguidens album. For å kunne gjøre dette må du først registrere deg i forumet vårt (om du ikke allerede er medlem). Skriv gjerne en kommentar til bildet og fortell oss hvorfor akkurat du bør få tittelen "Norges lekreste legger".

HER kan du registrere deg og laste opp bilde av leggene dine!

Frist for innsendelse av bilder er 1. juli. Deretter velger vi ut fem finalister som Kvinneguidens brukere skal stemme over i kampen om tittelen. Vinneren får et spaopphold til 2500,- på et spasenter i nærheten!

Premier:

1. Spaopphold verdi 2500,-
2. Veet wellness pakke (kimono og håjerningsprodukter).
3. - 5. Diverse hårfjerningsprodukter fra Veet.

I tillegg trekkes tre pakker med diverse hårfjerningsprodukter vilkårlig blant all innsendte bidrag!

Bli med!

Hva har du å tape? Kanskje blir det akkurat dine legger som stikker av meg seieren i vår uhøytidelige konkurranse!

Last opp dine bilder ved å klikke her !

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning