Guttas favoritter

Har du planer om å forføre kjæresten, mannen eller et nytt bekjentskap? Vi har spurt gutta hvordan du skal kle deg for å bli uimotståelig sexy..

Publisert Oppdatert
Magnus (24), Carl-Henrik (29), Erik (32) og Fredrik (28) er alle glade i det motsatte kjønn, og det var ikke vanskelig å få svar da de ble spurt om hva et sexy antrekk er. En ting er hva vi selv ser når vi tar en kikk i speilet, men guttas oppfatning kan være en helt annen..

Hva skal ei jente ha på seg for at dere legger merke til henne på gata?

Erik: Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ser på klærne til de jeg tilfeldigvis møter, hvis de ikke da fremhever noe ved henne som hun har vært heldig med fra naturens side, for å si det sånn. He-he..

CH: En velsittende jeans funker allti, men det er vel heller sånn at jeg først legger merke til ansiktet, også ser på klærne og attributtene under klærne etterpå..

Magnus: Jeg ser på skoene til jenter! Har hun høye hæler kan jeg være solgt. Men det er endel som må klaffe, skoene må absolutt ikke være slitte, hun må ikke minst kunne gå på de, og de må passe til anledningen. Lange støvletter i 25 plussgrader ser bare teit ut uansett.

Fredrik: Jeg bryr meg ikke om klærne til en jenter i det hele tatt, og det skal rimelig mye til før jeg legger merke til ei jente på gata på grunn av klærne hennes. Da må det eventuelt være fordi hun har på seg noe helt vanvittig noe.

Ok, la oss bevege oss til et utested, der har kanskje klærne mer å si?

Fredrik: Jepp, definitivt! Da har jeg øynene mer åpne, og jenter i kjoler og skjørt er supersexy. Sånne kjoler uten stropper ser bra ut.

Erik: Jeg takler ikke miniminiskjørt og topper som viser navelen og/eller har en milelang utringning. Det er sexy med hud, men om jeg er singel på jakt så vil jeg spare noe til senere, og er jeg sammen med dama så vil jeg absolutt ikke at hele verden skal se hver eneste centimenter av henne.

CH: Det kan være sexy om det syns gjennom klærne at hun har på seg strømper, men det blir fort litt trashy om skjørtet er så kort at strømpene synes. Hvis man ser det litt sånn tilfeldig derimot.. Da er det en skikkelig turn-on.

Magnus: Jeg syns jenter på byen er mest sexy når de ser ut som om de "bare tok seg en tur ut", uten masse sparkel i ansiktet og øra fulle av juggel. Og en ting til, sånne topper som ser ut som nattkjoler ser heeeelt forferdelige ut, slutt med dem!

Erik: De funker hvis dama har litt mage da.

Magnus: De der funker ikke uansett, sånn er det bare.

Hvis vi tenker oss et steg videre, dere har enten fått med dere en ukjent jente hjem, eller dere skal ha en romantisk kveld med kjæresten. Hva slags undertøy bør jenta ha?

Magnus: Jeg syns det er kjempesexy med enkle hotpants uten for mye blonder og stæsj. Gjerne en sånn som viser halve rumpeballene, ser jeg ei jente bakfra med en sånn så blir jeg helt satt ut.

CH: Totalt enig! Det absolutt mest sexy er sånne jenteboxere.

Erik: Jeg syns hvitt er finest, og gjerne blonder. Også strømper...

Alle i kor: JA! Strømper!!

Fredrik: Jeg syns forøvrig ikke det er noen forskjell på hva jeg liker av undertøy uansett om det er dama mi eller nytt bekjentskap. Men selvsagt, jeg kan leve med en bestemortruse i ny og ne på dama, men ikke på en onenight'er, da mister jeg nok litt lysta.

Erik: Skal mye til at jeg mister lysta egentlig.

Og med den kommentaren kan det vel passe å avslutte..

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning