Godt grep om veskemoten

Å bære eller ikke bære, det er spørsmålet når sesongens veske skal velges.

Publisert Oppdatert
 • Se bildeserie nederst i saken!

  Clutch. Et ord som for mange gir assosiasjoner til biler, bremsing og kostbare verkstedbesøk. Men som også er det beskrivende navnet på årets veskemote: En veske som verken har snor eller hank, men som må holdes med et fast grep i hånden. Bruk det norske ordet konvoluttveske, så ser du den sikkert for deg.

  Konvoluttveske

  - Clutchen er virkelig denne vårens veske. Og jo større, jo bedre! sier moteredaktør i Woman, Mette Mortensen.

  Clutchen har ifølge henne aldri helt gått av moten, og sees ofte som nett tilbehør til festkjolen. Nå skal den altså brukes til hverdags, og gjerne ha størrelse godt over den nette festvesken.

  - Clutchen kommer i veldig mange forskjellige varianter nå, med ulike kreative innslag. Man får den for eksempel med cowboyfrynser, i knallfarger, eller med diamantfasong, sier Mortensen.

  Farger og stil kan varieres ut fra antrekk.

  - Satser du på den glamorøse 70-tallsstilen, kan du velge en stor, mønstrete og fargerik veske, velger du et mer metallisk antrekk, er sølv, gull eller sort gode valg, anbefaler hun.

  Men før du flytter alle dine eiendeler over i vårens mest moteriktige, bør du tenke deg om to ganger. Selv om vesken skulle romme både bok, sminkepung og vannflaske, er det lite trolig at du orker å holde det innholdet i hånden særlig lenge.

  Har du problemer med å begrense deg, finnes alternativer.

  - Hvis det blir for voldsomt å bære den store, så er det kult med en liten også, beroliger Mortensen.Veskemoten!

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning