Gled deg til dette i mars

Det er ikke bare påske og vår som gjør mars fantastisk!

Publisert Oppdatert
Alice i eventyrland

Alice i eventyrland er endelig premiereklar. Regissør Tim Burton, som også står bak suksesser som Corpse Bride og Charlie og sjokoladefabrikken, har etter traileren å dømme, gjort det igjen. Fantastiske kostymer, akkurat passe skummel musikk, og en eventyrverden vi gleder oss til å drømme oss bort i. Premieren er i kveld 5. mars.

Sun Vivo

Påsken nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse bør alle fjellfarende sørge for å ha både skismurning og solkremen i orden. Biotherm lanserer i disse dager sin nye sollinje "Skin Vivo", en serie ultralette solkremer uten parabener, men med perlemorseffekt. Perfekt til påskefjellet! Ansiktsversjonen kommer i faktor 15, 30 og 50, og koster 270,- for 50ml.

Miss Dior

Dior lanserer en ny variant av Miss Dior - Miss Dior Chérie Eau de Toilette, på selveste kvinnedagen. Nykommeren er lettere enn klassikeren Miss Dior Chérie, noe som gjør duften perfekt for vår og sommer. Promobildene er som tatt ut av en vårlig blomstereng, og duftnotene er da også fra appelsinblomst, neroli, tyrkisk rose, gardenia og jasmin. Flakonger på 50 og 100 ml er i butikk fra 8. mars.

YSL Palette

Når makeupprodusentene lanserer nye kolleksjoner er det som regel lagt spesielt vekt på et såkalt "stjerneprodukt". YSLs vårkolleksjon består av øyeskyggepaletter, pudder, leppestifter og glosser, men det er Complexion Palette som får det meste av oppmerksomheten. Kommer i to nyanser, og kan brukes som både blush, highlighter og pudder. 465,- i parfymerier.

Kérastase

Kérastase er for mange selve symbolet på hår-luksus, og nå tar den franske produsenten det ett hakk videre, med lanseringen av "Kérastase Chronologiste". Chronologiste er en behandling som skal hjelpe både tørt, slitt og falmet hår, og i tillegg skal den virke pleiende på hodebunnen. Kommer som både salongbehandling og hjemmesett i et svært begrenset antall frisørsalonger. Hjemmesett (holder til 10 behandlinger): 1260,-. Salongbehandlingen ligger på rundt tusenlappen.

Luksusbryllup

Er du gifteklar og har fyldig lommebok kan den nyåpnede bryllupsavdelingen til netaporter.com være verdt å sjekke ut. Nydelige kjoler, vesker, sko, smykker og annet fra de største designerne til både brud og forlovere.

Karusellbutikken

Carousel.no er for noen kjent som "hjemmet" til Norges mest kjente og anerkjente motebloggere, blant annet Hanneli Mustaparta. Nå tar jentene det ett skritt videre, med åpningen av nettbutikken Carouselshop. Foreløpig bare for inviterte, men du kan be om invitasjon på nettsidene.

1 1 3 2 4 5

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen