Glade dager!

For å få en gladere hverdag må du skjemme deg selv bort av og til!

Publisert Oppdatert
Det er høst, det er kaldt, mørkt og vått. For å unngå høstdepresjon skal du ta vare på deg selv. Vi gir deg tipsene til en gladere hverdag.

1. Pleie av proff

Ta deg en tur på spa, til en massør eller frisør. Det er nesten ingenting mer humørendrende enn å bli bortskjemt av en skikkelig proff.

2. Bikinivoks

Om du vokser bikiniområdet ditt vil dette gjøre at du føler deg sexy og ren, dessuten vil kjæresten din like det også!

3. "Dra" til tropene

La det stå et par deilige håndkremer på arbeidspulten din. Kjenn lukten av tropene fra kremene mens regnet pisker på vinduet. Den deilige lukten gjør at du føler deg mer våken og opplagt!

4. Bedre tid om morningen

Om du synes det er tungt å stå opp om morgen, hvorfor ikke dusje, føne håret, bruke ansiktsmaske og lakke neglene dine kvelden før. Da våkner du frisk og opplagt og klar med bedre tid.

5. Ny sminke

Shopping er medisin for de fleste kvinner. Ta deg en tur etter lønning og fornye sminkevesken din med et vakkert pudder, lipgloss, mascara, kajal, rouge og en myk øyenskygge. Både I.d makeup, MAC og Kanebo er gode sminkemerker.

6. Spis sjokolade

Noen eksperter mener at kakaoaroma kan gjøre at du kjenner deg mer lykkelig. Så spis den mørkeste sjokoladen du kommer over, legg rutene på tunga, lukte på platen og nyt den!

7. Vær en god venn

Du føler deg bra når du får være der for noen som trenger deg. Det er godt å hjelpe en venn og alle trenger det i hverdagen. Gi venninnen din komplimenter, hjelp henne med sminken, vær en god lytter, hva enn hun trenger.

8. Prøv en ny look

Skal du ut en kveld kan du prøve å sminke deg med litt andre farger enn du vanligvis gjør. Gjerne med en rosa blush, påfør 50 prosent mer enn du pleier, og lag rosa epler i kinnene dine!

9. Farvel til kviser

Alle kan få kviser selv om de er over puberteten. Stress og negative reaksjoner fra andre folk mot deg, kan virkelig røre opp ansiktet ditt. Bruk en ansiktsmaske spesialdesigna for problemhud. Dette vil få deg til se bedre ut og føle deg bedre.

10. Nytt hår

Hvis du striper håret ditt vil ansiktet nyte godt av oppfriskningen! Lyse farger gjør at du ser yngre og mer våken ut, og det skal gjerne ikke mer enn fire - fem striper til fremme ved ansiktet.Kilde: ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning