Glad og vakker

Er du glad er du vakker, så enkelt er det!

Publisert Oppdatert
Om dårlig vær og mørke tider gjør at humøret synker skal du forsøke følgende tips. De gjør deg gladere og vakrere!

1. Bruk en lipgloss med smak

Velg smaken du elsker, forskning viser at favorittsmaker gjør at vi føler oss mer positive!

2. Rød lebestift

Rød lebestift assosieres ofte med fest og kvelder ute, noe som kan vekke gode minner om morsomme tider. Dessuten er det mange som synes det er sexy, og reaksjonen du får fra andre vil få deg til å smile!

3. Falsk brunfarge

Vi føler oss vel om sommeren fordi kroppen er brunere og ser freshere ut. Eksperter mener at en kropp med sommerglød får oss til å se generelt bedre ut, men det får oss også til å se bekymringsløse ut til og med midt på vinteren.

4. Frisk vask

Bruk en frisk sitrussåpe når du vasker kroppen. Lukten får deg i bedre humør og føles myk på huden.

5. Nok sol

Sol gjør at kroppen frigjør endorfiner som igjen gjør oss glad. Derfor er det viktig å komme deg ut mens det er dagslys, ta deg tre til fire småpauser i løpet av arbeidsdagen og gå litt utendørs.

6. Make-over

Dra til hudpleier og få en mini-makeover! En enkel og vakker endring på utseendet ditt kan faktisk endre hele deg! Dessuten lærer du sminketriksene fra en proff som du igjen kan utøve på deg selv.

7. Hodemassasje

Få mannen din til å massere hodet ditt mens du gjør det på ham etterpå. Dette føles nydelig! Med lett trykk, stryking fra side til side, frem og tilbake, vil du kjenne deg avslappet og god. Avslutt med litt nakkemassasje.

8. Ta et bad

Boblebad får deg til å kvitte deg med stresset. Det er lettere å tømme hodet for bekymringer og problemer. Bruker du et godt badeskum, gjør dette huden silkemyk!

9. Du skal gløde

Når du stresser kan dette få huden din til å se grå og trist ut. Derfor skal du skrubbe huden din en til to ganger i uken. Bruk en god svamp på kroppen men i ansiktet og på brystet skal du være forsiktig og bare bruke en mild peeling.

10. Galskap!

Du behøver ikke forvandle deg selv totalt, men det kan være morsomt å prøve noe nytt med utseendet som for eksempel falske øyenvipper, hair extensions, falske negler eller sminketatovering! Bare det å bruke en neglelakk med en frisk farge kan sprite opp utseendet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning