Gjør nettkupp nå

De beste salgskuppene gjør du på nett. Vi har funnet noen av de beste!

Publisert Oppdatert
Januarsalgene er i full gang, og du kan gjøre gode kupp. Det betyr imidlertid ikke at du bør ta helt av - selv om alt virker rasende billig, bør du unngå å fylle klesskapet med mer eller mindre ubrukelige ting du aldri ville kjøpt for full pris. Løsningen er å lære seg noen gode triks du aldri viker fra!

6 gode salgstriks
  • Bestem deg på forhånd hva du trenger og ikke trenger. Gå gjennom klesskapet ditt, og finn ut hva du mangler. Ofte er det de "kjedelige" basisvarene de fleste mangler, det betyr altså at festkjolene og stiletthælene kanskje bør få henge igjen i butikken.
  • Se etter tidløse plagg. Mange av salgsvarene var supertrendy for noen måneder siden, men trendfaktoren synker gjerne parallellt med prisen. En del trender holder seg over flere sesonger, men det enkleste er å lete etter tidløse plagg som ikke har tydelige trenddetaljer.
  • Undersøk plaggene godt. Mange salgsartikler har hengt i butikk lenge, noe som kan føre til at de både er skitne og ødelagte. Oppdager du ikke dette før du har kommet hjem kan det være for sent, mange butikker bytter ikke salgsvarer. En kjole til halv pris er ikke et kupp hvis du aldri klarer å få fjernet foundationflekken i utringningen.
  • Finn ut hva originalprisen faktisk var. Noen ganger får man inntrykk av at noe er fryktelig billig, men i virkeligheten kan plagget være satt ned bare noen tiere. Noen butikker bruker gjerne store reklameplakater med knallgul bakgrunn for å signalisere salg - uten at prisen nødvendigvis er satt ned vesentlig.
  • Ikke overvurder din egen evne til å sy inn, reparere eller omgjøre et plagg. Dersom du ikke er dreven foran symaskinen vil kjolen som er to nummer for stor sannsynligvis aldri bli gjort noe med - med mindre du leverer den til en skredder, som kan føre til at totalprisen slett ikke blir lav.
  • Ikke fall for fristelsen til å kjøpe noe som egentlig ikke kler deg, du vil sannsynligvis ende med å legge "kuppet" innerst i skapet etter å ha brukt det én gang.
  • Vi har plukket ut noen av januarsalgets beste nettkupp. Ta en titt i bildeserien!
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning