Gamle plagg som nye!

Årets vår - og sommermote kan du lett følge opp med plagg du allerede har i skapet!

Publisert Oppdatert
Trendene går i bølger, og du trenger ikke å fornye hele garderoben for å være oppdatert til våren og sommeren.

Blomster

De fleste designerne har kastet seg på trenden med store blomsterprint. Noen klær ser ut som om de har fått vannmalte blomster på stoffet.

Hvis du kler deg i knelang kjole med blomster på eller i en knallsterk farge med en enkel og ensfarget cardigan oppå, er du absolutt in akkurat nå!

Knallfarger

Knallfarger er i og for seg trendy hvert eneste vår, men i år ser vi dette litt mer enn vanlig. Knallfarger kombinert med ensfargede og nøytrale plagg er et godt tips. Gå for en knallgul topp sammen med et blomstrete skjørt, eller et knallblått skjørt til en hvit topp.

Enkelte knallfarger passer selvsagt bedre til enkelte hudtoner, så forsikre deg om at du bruker litt tid fremfor speilet mens du prøver på plaggene. Husk også at knallfarger tiltrekker oppmerksomhet og noen ganger kan du oppnå looken bare ved å bruke knallfargede accessories som smykker, sko eller vesker.

Hvite farger

Hvite og lyse farger hører våren og sommeren til, og nok en gang er det mye hvitt i butikkene. Du har sikkert også mye hvite klær liggende i skapet. En hvit kjole er alltid pen, og en hvit capribukse med en tynn genser er et sikkert vårtegn. Men ikke bruk for mange plagg oppå hverandre da dette fort kan bli for klumpete.. Husk også på at hvitt forstørrer.

Husk på

Fordelen med vår- og sommerklær er at man faktisk eier mye av det som er hot fra før av.

Sjekk i skapet ditt etter bukser som har strikk eller vrangbord nederst, bruk knallfargede skjorter og topper, blomsterkjoler og stripete gensere. Se etter nye måter å bruke gamle plagg på. For eksempel kan du brette opp trange skinnyjeans til knebukser, bruke en stor skjorte som kjole eller en kjoleskjorte som overdel!

Ta på deg en knallfarget singlet over en nøytralfarget topp, sjekk ut catwalkbilder for inspirasjon og hopp inn i skapet og let!Kilde: womensfashion.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning