Fotballenkene på banen

Det er ikke bare stjernespillerne selv som er opptatt med fotball for tiden. Konene og kjærestene til landslagsspillerne har nemlig blitt engasjert av undertøysprodusenten Triumph, for å vise mote på VM-vis.

Publisert Oppdatert
VM er i full gang, og for å markere kickoff for årets store sportsbegivenhet arrangerte Triumph en motevisning med fotballtema. Det eksklusive undertøyet er designet av studenter ved London Design School.

Fotballkonene som modeller

Raica Oliveira, kjæresten til fotballidolet Ronaldo er ikke bare fotballenke, hun har også stablet internasjonal modellkarriere på bena. Vanligvis har hun fullt program med motevisninger i Paris, Milano og New York. Kjæresten til Italias landslagskeeper Gianlugi Buffon, Alena Seredova, er Triumphs frontfigur i Italia, og er selvsagt også med på motevisningen. I tillegg til modellkarrieren er hun også kjent via Tvskjermen og på forsiden av diverse glossy magasiner.

Den chilenske landslagsspilleren Manuel Neira får dessverre ikke være med i VM, fordi Chile ikke klarte å kvalifisere seg. Kona hans er derimot med på oppkjøringen. Pamela Diaz er en kjent tvstjerne i hjemlandet, og har også en internasjonal modellkarriere.

Den fjerde og siste kjente modellen er fra vertslandet. Lena Gercke vant den tyske versjonen av "Top Model", og er i startgropen på sin modellkarriere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning