Formfull og trendy!

Har du skikkelig rumpe og hofter? Det er trendy med former og kvinnelig fasong, sies det. Allikevel kan det være greit å ha noen triks for å skjule pærefasongen. Vi gir deg tipsene!

Publisert Oppdatert


Vi har alle noe vi vil fremheve, og noe vi vil skjule. Har du store hofter og rumpe? Fortvil ikke, det finnes løsninger!

Bukser

En bukse som sitter godt er helt essensielt for at man skal føle seg vel, og særlig om man føler at man har litt for mye rundt midtpartiet. Neste gang du er i butikken bør du se etter følgende:

-Bukser med vide ben. Buksebena balanserer ut hoftebredden. Helst bør de sitte ganske lavt, rett under midjen. Unngå lommer i siden, sy de eventuelt igjen. Spriker lommene vil du bare se enda bredere ut..

-Mørke jeans med rette eller vide ben (vil du skjule hoftene bør du definitivt ikke velge drainpipe-jeans). Lav på livet, men høy nok til at rumpa dekkes.

-Unngå bukser som er veldig høye, eller veldig lave i livet. Unngå også små baklommer, mye broderier og strass. Jo enklere, jo bedre!

Skjørt

Skjørt er vanskelig, og spesielt for jenter med hofter, som bør være ekstra oppmerksom på hvilke skjørt de velger ut, og hvilke de lar ligge.

-Er A-linje skjørt vil nesten alltid se bra ut. Kombiner de med sko med litt hæl, så ser du lengre og smalere ut.

-Uansett skjørt, velg et i en mørk farge. Hvis du vil ha mønster, sørg for at det går i vertikale linjer.

-Unngå skjørt med lommer og folder, de får deg til å se bredere ut.

Kjoler

Kjoler som skjuler rumpa er faktisk ikke vanskelig å finne, det gjelder bare å vite hva man skal se etter.

-Fremhev skuldrene og overkroppen, se etter halterneck- og stroppeløse kjoler.

-Empirefasong er perfekt, men sørg for at du fremhever noe også, ikke bare skjuler. Er toppen stor og flagrende over hoftene, bør den sitte tett etter i livet eller under bysten, ellers ser du lett sekkete ut.

-50-tallskjolene er supre for formfulle jenter. De store skjørtene skjuler rumpa, og den smale midjen fremheves også.

Foto: asos.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning