Forførende koseklær

Årets høst og vinterklær skal være avslappa og naturlig og gjerne kort og sexy!

Publisert Oppdatert
Farger som beige, grå, hvit, svart og lilla er riktige. Former som lårkort, høyt liv og vide ben teller sterkt! Stil som trench coat, strikkejakker, genserkjoler, babydoll, sateng og streng lakk er noe av det designer Kristian Aadnevik kan tilby fra høst - og vinterkolleksjonen "Din" i år.

Heldress

På tampen av Oslo Fashion Week fikk publikum være vitne til årets gjeldende stil fredag forrige uke.

Den er sexy og behagelig med en touch av 1970 -og 80-tallet.

For i år skal vi kvinner dresse oss med det vi er komfortable i mens vi fremdeles er sensuell og flatterende i kledningen.

Modellene viste seg for det meste i nøytrale naturfarger, men kreasjonene var likevel kule, dristige og tøffe.

På buksefronten gjelder gjerne heldress, vide slengbukser med høyt liv, stramme ridebukser med høyt liv og bukser og shorts med vidt skritt, alà MC Hammer på 80-tallet.

Men det var også mye lår å skue.

Babydoll og genserkjole

Skal du gå i kjole til høsten ,vinner du absolutt om du tør å svinge deg i en vid, kort babydoll, men vi kan avsløre at skjørtelengden skal krype ned under knærne etterhvert som høstmørket faller på, noe som føles praktisk og greit!

Men ved siden av skjørt og babydolls, er genserkjolen den absolutte trendsetteren for året.

Mektig inspirert fra 1980-tallet ser vi oversized gensere krype nedover lårene, behagelig akkompagnert med vide ermer, enten med høy eller vid hals.

Stoffet er mykt kashmere, strikka angoraull, eller enkel strikk.

Plagget er svært komfortabelt og passer til tights, stramme jeans, tykke strømpebukser eller uten noe annet enn lave skoletter.

Man skal uten tvil være komfortabel, frekk og sexy på samme tid! Med genserkjolen kan du svinge deg på byn med matchende skoletter, ørepynt og en snedden konvoluttveske, og gjerne slappe av i kjolen på søndagssofaen dagen etterpå.

Norsk designsuksess

Kristian Aadnevik er stasjonert i motehovedstaden London hvor han nylig også deltok i London Fashion Week.

Bergenseren har hatt suksess med klesmerket "Din" i et par år og er blitt hausset opp av britiske Elle som "en redningsmann for London-moten".

Kjendiser som Jamelia, Dorthe Skappel og Kronprinsesse Mette Marit, har alle vist seg i Aadneviks kreasjoner.

Selv mener Aadnevik at spesialiteten hans er aftenkjoler og foruten naturfarger ser vi også lilla som en viktig farge fra "Din"- catwalken.

Vester med fjær og fuskepels går igjen.

Lakk og lær er et must for dem som tør i år, men da skal det helst være ett plagg av gangen, eksempelvis en tights, hansker, støvletter, veske eller jakke sammen med andre, myke stoffer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning