Flammende sexy!

Følg med i tiden og gå for rød kjole til våren!

Publisert Oppdatert
Rødt er så definitivt ikke dødt! Er du en av dem som blir kvalm av den sennepsgule fargen som også er in denne sesongen? Da kan du gjøre en helomvendig og legge din elsk på den jordbærsøte, rivende hotte, signalfargede og ikke minst oppmerksomhetskallende rødfargen!

Gjør inntrykk!

I år ser vi at røde topper, slengbukser, jakker og trenchcoats, strømpebukser, skjerf, smykker, sko og vesker skal være røde så det holder. På de store stjernegallaene som Oscarutdelingen, Grammy Awards og Brit Awards har vi sett kjendisene matche den røde løperen med lekre, røde kjoler.

Kreasjoner i alle former og fasonger er lov, så lenge kjolen er rød! Vi snakker ikke bare om flamencolignende senôritas, vi snakker eleganse med dyp utringning fremme og bak, høy splitt og gjerne med paljetter, vi snakker korte babydolls, 80-talls genserkjoler, tynne t-skjortekjoler, 70-talls slengermer, med andre ord; det meste!

En rød kjole kan du hive på deg når du skal på stranden, på kafè med venninner, på shopping, på byen, i selskap, ja til og med på jobbintervju! Rødt gjør inntrykk og sier noe om deg som person. Kanskje at du er fargerik og glad, du tenker annerledes, du liker oppmerksomhet, du er uredd, du er sexy eller kanskje du bare ser lyst på livet?

Uansett; de som ser deg i en kul, rød kjole vil huske deg.

For å matche fargen, skal det sies at det kan være lurt å ikke gå "over the top" med tilbehøret. Ikke bruk for mye røde accessories hvis hele kjolen er rød, da kan du se ut som du hører hjemme på tivoli. Det er lov å bruke sko, vesker, og smykker med noe rødt i, men ikke ensfarget.

Både svart og hvit passer rødt, det gjør også blått og grått. Prøv deg frem og ikke vær sjenert. Husk at i år skal du synes!

Vi har plukket frem noen av våre favorittkjoler fra asos.com og victoriasecret.com. Ta en kikk på bildeserien for inspirasjon!Flammende rødt her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning