Festklar på 1,2,3

Endelig er det tid for å pynte oss ordentlig igjen! Minst like viktig som antrekket er hår og sminke, her får du tipsene til hvordan du blir ballets dronning!

Publisert Oppdatert
De florlette kjolene og enkle smykkene er allerede pakket bort og "glemt", for nå er det barokkinspirerte høstklær i tyngre stoffer som gjelder. La oss for enkelhetens skyld si at du har festantrekket i boks. Kjolen er perfekt, skoene likeså, men så var det den vanskeligste og mest tidkrevende jobben da.. Jepp, nemlig å få orden på hår og ansikt. For å være best mulig forberedt til den store festen kan det lønne seg å være ute i god tid.

Dagen før festen:

-Hvis du har planer om å ha oppsatt hår bør du ikke vaske håret samme dag, men dagen før, slik at håret ikke er så glatt.
-Ta en full kroppspeeling så du får bort død og gusten hud. Bruk eventuelt hampvott for ekstra effekt.
-Bruker du neglelakk til vanlig? Fjern den dagen før slik at du kan legge nytt plettfritt lag rett før du skal dra.
-Gi hendene en fuktighetsmaske.
-Spander en pedikyr, eller ta hånd om undersåttene selv.
-Kviser? Kjøp en tea tree olje (for eksempel på Body Shop), og smør ansiktet forsiktig inn med en dråpe eller to. Kortisonsalve kan også hjelpe, men bør ikke brukes i ansiktet ofte.

Samme dag som festen:

-Ta en halvtimes joggetur! Du får i gang blodsirkulasjonen og ser friskere ut.
-Unn deg et langt bad eller en dusj, bruk gjerne en dusjolje som får fuktigheten til å binde seg.
-Hårfjerning
-Ny neglelakk, beregn dobbelt så lang tørketid som du tror du trenger! (Ellers må du kanskje begynne helt på nytt igjen..)
-Hvis kvisene fra i går fortsatt er hovne og irriterte, prøv å kjøle de ned med is. Det får i alle fall den verste hevelsen til å forsvinne.
-Går du på lavkarbodiett? Ikke baser måltidene dine på fet og proteinrik mat den dagen du skal på fest, spis heller lett fordøyelig mat som müsli, frukt og grønt, så unngår du å se oppblåst ut.
-Puss tenner, bruk tanntråd og tungeskrape. Garantert god ånde hele natten!

Sist, men ikke minst:
Ta med deg et ekstra strømpepar..

God fest!

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning