Ferienyheter!

Snart er sommeren og badesesongen over oss. Et par gode råd til flotte, glatte ben i bikini kommer her.

Publisert Oppdatert
Bikinilinjen kravler høyere og høyere opp. Ingenting er så avslørende som en høy skjæring på bikinien. Derfor er det en god idé å trimme håret ved bikinilinjen før du kaster deg ut i strandlivets gleder.

Veet har utviklet spesialprodukter som er spesielt egnet for hårfjerning i bikinilinjen.

En liten hendig pakke, Veet Bikini kit, med håfjerningskrem spesielt tilpasset huden ved bikinilinjen og en god lotion til etterbehandling av den sarte huden. Resultatet blir flott og glatt hud, som holder seg opp til en uke.

Veet Voks er spesielt utviklet for kvinner som ønsker å holde bikinilinjen fri for hår opptil fire uker. Veet Cold Wax Strips gjør det enkelt å fjerne hårene på det aktuelle området. Prosessen er mer ubehagelig de første gangene, men blir lettere å gjennomføre etterhvert. Hår som regelmessig fjernes med voks blir finere og utveksten blir mer sporadisk.

Voksen sitter på en strimmel som varmes opp ved å gni den mellom hendene eller varme den under føneren i noen sekunder. Strimmelen legges på huden, glattes ut og rives av med det samme. Når hårene fjernes med roten, tar det opptil fire uker før de vokser ut igjen. Cold Wax Strips er basert på naturlige ingredienser.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning