Feiende flott festsminke!

Legg riktig makeup og dra rett fra jobb og ut på byen!

Publisert Oppdatert
Det er forskjell på dagssminke og kveldssminke, men det er ikke så vanskelig å fylle på litt dersom du har planer rett etter jobb.

Lett sminke

Hverdagssminke handler om å vise frem den sunne huden din. Looken får du med en lettfarget fuktighetskrem, kremrouge i kinnene og dusrosa gloss på leppene. Legg en bronset øyenskygge og litt maskara på øynene, men ikke for mye!

Når du skal ut på byen etter jobb og ikke har tid til å stikke hjemom for å dusje og stelle deg, må man ty til smarte triks.

Stilfullt og classy

Sotede øyne er alltid trendy, men i år handler det om metalliske skygger rundt øynene. For å glamme opp arbeidslooken din begynner du med å legge et mattende pudder over hele ansiktet, i alle fall på den fete t-sonen i pannen, på nesen og haken.

Legg også på litt metallisk øyenskygge over lokkene og markere øynene litt mer. Bruk en blek, naturlig leppestift eller gloss, og du er klar!

For å få looken

Matt hud er definitivt in, og du bør derfor bruke en matt base på ansiktshuden. Du kan enkelt og greit børste litt transparent pudder som MAC Mineralize Skinfinish Natural over hele ansiktet.

Dette vil gi huden din en polert, matt finish. Når du legger pudderet over din kremete rouge, vil dette gi en dyp og elegant look.

Sotede øyne

Gå gjerne for sotede øynene når du skal ut på byen om kvelden, men bytt den sorte, dype fargen med metalliske skimmerfarger. Mørkegrå er perfekt, og selv om fargene er mørke, gir metalliklooken en lys og lett look.

Lag dimensjoner med å legge den grå skygge oppå bronsefargen som du allerede har på deg.

Bleke lepper

Nude-looken er tilbake men det går en fin linje mellom nude og spøkelseshvit. Legg en blek leppestift på leppene, og klapp deretter på litt gjennomsiktig gloss midt på munnen, da får fargen dybde.Kilde: Totalbeauty.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning