Fargefest i bakken

Nå er det pasteller og knallfarger som gjelder.

Publisert Oppdatert
Er du født på 80-tallet eller tidligere husker du garantert forrige gang skibakkene var fylt med spenstige sukkertøyfarger. Nå er de tilbake for fullt, og vi lar oss gledelig begeistre! Med butikkene fulle av spenstig utetøy er det ingen grunn til å gå ubemerket hen i bakkene. Slipp deg løs og sats på farger som synes denne sesongen!

Fargeglad trend

Det har lenge vært gutta som har dominert bakkene både når det gjelder ski og snowboard. Spesielt i snowboardbakkene er det guttene som har tatt mest plass. Men heldigvis har jentene begynt å komme på banen for fullt. Og det ser vi også på utvalget av ski- og snowboardtøy som har vokst seg større og bedre de siste årene.

Denne sesongen har du mye å velge i, spesielt hvis du er glad i farger. De knalle fargene er årets store favoritter, og varianter av rosa, gult, blått, turkist og lilla dominerer både i jakker, bukser og tilbehør.

Feminine former

Sammen med satsingen på jentetøy har også snittet på tøyet forandret seg. Fra kun å finne store, rette fasonger som minner om guttetøy ser vi nå femine former og fasonger.

Jakkene er mer innsvingte, er smalere i passformen og har genrelt et mykere uttrykk. Også mange av buksene har fått en mer jentete utforming. Bukser i skinnyfasong er ikke uvanlig å se og hjelper til med å gi looken et mye nettere og mer feminint preg. Perfekt for jenter som føler de drukner i store, uformelige plagg.

Detaljene teller

Også når det gjelder tilbehør har produsentene fått øynene opp for moteglade og kjøpesterke jenter. Ski- og snowboardbriller kommer i femine farger og design, og luer, votter og skjerf har fått en enda viktig plass i stylingen.

Har du ikke råd til å kjøpe deg et nytt sett med jakke og bukse i år er det masse tilbehør som raskt kan gi deg en ny look til en billigere penge. Sats på feminine, fargesterke briller og en lue som blir lagt merke til. En annen enkel måte å sprite opp stilen på er å bytte ut de kjedelige skolissene i snowboardstøvlene dine med et par knallfargede varianter. Enkelt, billig og superkult!

Se våre ski- og snowboardfavoritter i bildekarusellen øverst i artikkelen!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen