Fantastisk fuskepels

Dresser opp hvert eneste antrekk. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Skaffet du deg en fuskepels i fjor? Da kan du glatt dra den ut av skapet igjen i år, for forrige års høst-og vintertrend løper videre i full fart denne sesongen også.

Detaljer og plagg

På lik linje med rustfarger, lilla, blått, poncho-og capetrenden, 60-tallskjolene og dyreprint, gjør også fuskepelsen seg gjeldende på trendtronen i høst og vinter. Ikke bare finner du fuskepelskåper- , caper og jakker, du finner også fuskepels-detaljer på vester, luer, hansker, skjerf og til og med støvletter.

Les også: Varm deg med falsk pels

Les også: Dette er høstmoten

Les også: Stilig og varm i strikkFuskepelsen kommer i hovedsak i jordtoner og i dyreprint-mønstre, men den viser seg også i kaldere knallfarger. Årets fuskepels-mote gir oss også enda større variasjon enn tidligere ved at vi ikke bare ser de store kåpealternativene, men også figursydde jakker, kortere jakker og til og med cardigans.

Riktig balanse

Du skiller deg lett ut i mengden med en fuskepels på overkroppen, og jakken kan dresse opp absolutt alle enkle antrekk. Husk allikevel på den gode balansen; hold resten av antrekket subtilt, klassisk og lett slik at du ikke lesser på med "for mye av det gode".

Altså; styr unna andre prangende detaljer som paljetter, nagler, masse mønstre og metalliske stoffer dersom du velger å gå med fuskepels-jakke.

Få inspirasjon fra vår bildeserie øverst!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning